How to Get Away With Murder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag folkens. I går hadde vi en etterlengtet vinkveld hos kompisen min Mia, det slår aldri feil. Gamle og nye venner samler seg for å snakke om alt og ingenting. Mia er den i gjengen som alltid får seg nye venner når hun tar seg en bytur, og da inviterer hun dem like gjerne på vinkveldene. Syk morsomt hvordan hun får det til, åpenheten selv hun der ass. Det jeg skulle tipse dere om på denne deilige (ligger i sengen) søndagen er TV-serien «How to get away with murder! Helt seriøst så har jeg blitt så hektet. Den er smart, sexy og spennende. 4 episoder ligger uten nå, jeg legger ved link til serien helt neders. Sjekk traileren først.

⇓⇓⇓⇓

collagemmOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAcollagemmm

Se serien HER! Vi ses om litt, nå må jeg gjøre noe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *