The legendary boda skins

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lørdag og endelig kom jakken jeg bestilte meg fra Boda skins, levering på døren, det kan jeg liker assår. Jeg bruker igrunnen størrelse medium, men jeg har litt planer med denne jakken. Jeg vil bruke den på vinteren, hvor jeg da kan ha tykke strikkegensere under, så da gikk jeg for størrelse large denne gangen.  Jeg digger å bruke skinnjakker med kule detaljer og det hadde nettopp den nye modelen. Nå er jeg veldig sent ute til en kompis fest, så da pakker jeg kameraet i baggen min og løper ned til taxien som kommer snart. Ha en fantastisk lørdag videre   og i morgen skal jeg legge ut en helt ny Tv-serie som jeg tror dere kommer til å digge like mye som jeg gjør. Sykt bra krim, med andre ord så blir det krim søndag på oss.

Skip o hoi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *