Testing Olympus-pen lite Camera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola at ya mine damer & herrer. Jeg har nettopp vært og testet ut et helt nytt kamera fra Olympus. Jeg trenger et bra bloggekamera som selvsagt inkluderer selfie modus, alle bloggere er vel litt små besatt av selfies? Haha.. Jeg kom over et fra Olympus, det har et veldig maskulint utseende og en blanding av den vintage feelingen som jeg liker. Det har vært viktig å tenke på mage kriterier nå som jeg skal ut å få meg nytt kamera. Folkens, jeg har funnet det kuleste og råeste ever. Det bildet jeg har på toppen av innlegget er tatt med kameraet, men jeg stilt det inn sånn at jeg kunne se bildet gjennom mobilen. Det vil si at jeg trykker på mobilen og kameraet lagrer bildet. Tenk at du setter kameraet i stuen, så tar du mobilen med deg på badet, og derfra tar du bildet. Skjønte dere? Det er super enkelt assår. Jeg føler meg nyforelsket i dette. Alle som kjenner meg vet at et godt kamera er veldig viktig for meg å ha, så jeg kan anbefale dette kameraet som heter Olympus pen lite på det sterkeste, ikke fordi dette er sponset, men fordi det er rett og slett er helt rått, bildekvaliteten er virkelig noe i seg selv til en slik pris. Under her kan du se bildene jeg bare snappet veldig fort i dag, husk det er første gang jeg tester det ut. PS: Ingen av bildene er redigeret

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SELFIE fra mobilen som er koblet til kameraet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse tre bildene tok jeg med SELIFE utløseren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *