One night in Bosnia

IMG_0048

Jacket/ Blk Dnm. Jumper/ Diesel. Shirt/ Ralph Lauren. Shoes/ Zara. Bag/ Tommy Hilfiger. Hei folkens og kveld i cyberland. Jeg kommer rett fra jobb, til bosnisk middag aka kjøttboller som er laget av kompisen min Monica. Jeg har aldri spist mat fra Bosnia før og dette blir ikke siste gang for min del. Sava så godt. Lenge leve one night in Bosnia event. Mia min (blonde) kompis er nettopp kommet hjem fra bryllup i India og har shoppet så sykt mye kult. Det er ikke sikkert det faller i smak hos dere, men hos meg så faller nesten alt fra India i smak. Jeg elsker menneskene og den utrolig fine kulturen dem har. India har blitt et av mine favoritt land som reisemål og gleder meg til neste indiske opplevelse allerede. Oppskriften på middagen finner du lenger nede. ↓↓↓ 

IMG_0042IMG_0063IMG_0062
 • 200 gram svinekjøttdeig
 • 200 gram karbonadedeig
 • 1 ss spisskummin
 • 1/2 rødløk
 • 3 fedd hvitløk
 • 1/2 rød chili
 • 4 ss vann

Løk, hvitløk, chili hakkes opp i små biter. Blandes sammen med kjøttet og vannet til en jevn og fin deig. Form deigen som store kjøttboller. Bruk en varm stekepanne med litt olje.  Stekes raskt på begge sider og legges i ildfast form. Settes i ovn på 200 grader i 10 minutter. Ta salat og ris som siderett. Dressingen er hjemmelaget hvitløksdressing, nam nam.

 • 1 boks Creme Fraiche light
 • 1 tube lett majones
 • 3 fedd hvitløk
 • 1 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 1 ss sukker eller sukrin

Alt blandes sammen og settes i kjøleskapet i en time øfr servering. Den er faktisk best når den har stått i kjøleskapet noen timer. Da setter hvitløkssmaken seg skikkelig.  

IMG_0064IMG_0065IMG_0067IMG_0069IMG_0072IMG_0077

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *