Skin cancer

DSC_0033

God kveld folkens. Da var hudlege besøket over, treningen er overstått, nå er det mat og etterpå skal jeg til frisøren min Maja, digg å få klippet denne tyngdekraften på topplokket litt nå. Men en veldig rar ting/opplevelse jeg bare må få sagt. Jeg reiser mye til LA og har skaffet meg både lege og hudlege, mye sol i California vettu haha. Tingen er at jeg gikk til hudlegen min fordi jeg hadde fått litt røde blodårer som synes i fjeset og disse kan man brenn på plass igjen (gjør ikke vondt), det som skjer er at han tar en titt på huden min brenner bort det som kan brennes og sier, beklager men det ser ut som du har fått hudkreft på dette området og dette får man ikke bort på denne måten. Jeg friket ut i hodet mitt, for det første så bruker jeg bruker jo faktor 50, wtf! Jeg ble kjempe stresset og lei meg så da jeg kom ut fra lege kontoret, jeg tente opp en sigg, ja en sigarett. Jeg måtte bare roe ned hodet mitt og etterpå tenkte jeg, really? Skal lissom en sigarett hjelpe a? Haha. Jeg bestemte meg for å dra til legen i Norge, så i dag hadde jeg timen, hvor hun tok tester, skrapte i huden og sier, dette er ikke hudkreft og huden din er fin den og rådet meg til å ikke gå til hudleger i Los Angeles. (ALT KAN FIKSES, CASH ONLY) Så det eneste jeg sier nå, YOU ARE FIRED doctor LA.  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *