Got the time?

DSC_0099

God morgen. Jeg er på vei til hudlegen for årlig check up, håper bare alt er som det skal være. Jeg er ikke veldig glad i å gå til leger generelt, men det er et must. Da jeg var i USA nå sist ble jeg påvist hudkreft, jeg ble så sykt nervøs og redd så det første jeg gjorde da jeg gikk ut fra doktoren var å tenne opp en sigarett, (IDIOT ASS) Jeg skal nå finne ut hva de norske hudlegene sier. (Skummelt) Tenkte jeg skulle fortelle dere om en av min favoritt accessories denne tirsdagsmorgenen. Jeg er blitt litt små besatt av denne klokken fra G-Shock, ikke bare er designet sykt kult og maskulint, men den har faktisk veldig mange fete funksjoner, og dette er bare noen av dem.

  • Om telefonen min mottar en samtale, vil klokken pipe eller vibrere.
  • Den gir smarttelefonen en lyd slik at du vet nøyaktig hvor den er. Det er bare å trykke på klokken for å stoppe lyden.
  • Hvis du tar av deg klokken og ikke bruker den på en stund , går den i strømsparingsmodus, og kommunikasjonsfunksjoner slås av.
  • Batteriet kan vare opp til 10 år.
  • DSC_0106DSC_0109gwa1100_3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *