Homemade ice cream

IMG_7335

God søndag folkens. Denne jakken jeg har på meg her er fra YSL og kan kjøpes av Sara. Jeg digger den, men har dessverre ikke plass hjemme. Jeg driver å pakker kofferten, for denne gutten stikker til London i morgentidlig. Der skal jeg på et kjempe moro oppdrag, følg med for dette blir kanakans. This YSL jacket is up for sale, just let me know if your in to it. Im packing my bags right now, tomorrow I’m of to London baby, I’m doing a really cool job, so stay tuned. Her kommer verdens beste iskrem oppskrift fra hun flinkeste dama i Elverum, tusen takk Ann Kristin Lindberget. 🙂

  1. 100g sukker og 3 eggeplommer piskes
  2. Pisk 1/3L kremfløtesammen med litt vaniljesukker til den er lett og luftig
  3. Bland disse godt sammen (ikke for hardt)
  4. Tilsett smak som Daim eller non stop (du kan ha i hva du vil)
  5. Sett den inn i frysen og la den stå i ca 2 til 3 timer

Håper det smaker, dette er super enkelt og nå er jeg super mett:-)

IMG_7328IMG_7329IMG_7330IMG_7334IMG_7332

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *