Hellweek DONE, but tomorrow its sale time.

IMG_6424

Da var endelig helvetes uken ferdig, 7500 kalorier letter og kroppen gleder seg sykt til i morgen for da skal den få hjemmelaget pizza og rødvin. Heldig assår. Hellweek is done, 7500 calories are out and tomorrow I’m going to eat homemade pizza and drink some red vine. Men før det så kan jeg mine dere om at i morgen kl 11:00 starter salget av både nytt, gammelt og vintage. Den blonde mote mafiaen skal selge ALT! But first let me just reminde you that we have a sale tomorrow at 11:00. The blond fashion mafia is selling it all.

IMG_9970

Adresse: Fearnleys gate 5, like ved Vestkantorget. Kom og møt meg, StyleMag redaktør Celine, butikkeier Marthe, fotograf Sara og KK sin moteredaktør Silje om du har lyst og mulighet! Dette blir super gøy. Jeg er en samler så liker igrunnen ikke å selge mine favoritt plagg, men tingen er jeg har faktisk ikke plass lenger så da må jeg gi slipp på noe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *