Ønskebarn premiere

Høsten er virkelig her nå. Skjerf på både hode og hals folkens, ikke at dette er en trend. Det er vel mer en måte å ikke fryse på hehe.

Jeg vet ikke med dere, men jeg er en sucker for gode dokumentarer, en av de beste jeg har sett i år er Født i feil kropp som går på Tv2 mandager. Fantastiske mennesker og virkelig en dokumentar som kommer til å bli nominert til Gullruten, om ikke er det noe galt.

I kveld er det en ny premiere, denne gangen er det Ønskebarn som kommer på TvNorge klokken 20:30. Serien handler om familier som ønsker seg barn og dems veg til å få drømmen oppfylt. Gjennom både adopsjon og sterke følelser følger kameraet på.

Jeg ser så frem til denne serien. Jeg er selvsagt også veldig stolt over Liza som har castet serien for jeg vet hvor hardt hun har jobbet.  Dette er en serie jeg faktisk kan anbefale bare ved å sett noen klipp på Mastiff. Foto: Haavard Jenssen

Håper dere alle tar en titt innom TvNorge i kveld klokken 20:30. Ps: frem med lommetørklet.

Skriv en kommentar