Sunday gym

Jakke/BLK. Jeans/Zalando-Diesel. Genser-jakke/Zara. Briller/Specsavers. Søndag, du søndag! Nå skal jeg prøve å komme meg på trening, håper de ansatte på Elexia er i bedre humør i dag for i går tror jeg ingen av dem ville jobbe, #shitservice på Colosseum. Jeg skjønner det er stas for noen å jobbe på veskanten, men jobber man med kundeservice, så jobber man med kundeservice og da kan du legge fra deg det nedover smilet og heller prøve å fake at du liker jobben din til du finner en annen plass å jobbe. Personlig så hater jeg når folk er sure på jobb, at dem ikke har så mye personlighet går fint for meg så lenge du klarer å fortelle hvor garderoben, tredmøllene og toalettet befinner seg. Fint å få en tour når man er ny på senteret, spesielt når det er så stort senter. Tror jeg prøve en annen Elexia i dag eller så går jeg bare på Sats, der liker hvertfall de ansatte jobben sin.  Jeg elsker at Elexia og Sats har slått seg sammen, da kan jeg trene over alt, men etter å ha prøvd tre Elexia senter nå, merker jeg at det er noe spesielt med Sats så tror nok det er der jeg kommer til å forsette . Sånn da fikk jeg det av hjerte, vi hørs senere.

Skriv en kommentar