And the winner is?

God kveld folkens,

Da var det siste dag, siste gang man sitter i sofaen og ja siste latter med den deilige gjengen. Men så moro ting har vært og jeg har jo fått noen venner med meg videre i løypa til gull så det er moro.

Til alle jentene som har vært med på Det Nye jenta 2014, dere er fantastiske assår.

Coveret til vinneren er super sexy også så løp å kjøp når det kommer ut. Nå skal jeg faktisk bare kaste meg rett ned i sengen for jeg har en veldig bizzy timeplan i morgen. Begynner med cardio så rett på fotoshoot med Specsavers og videre til Nordisk Film.

Ha en god natt.

Elsker Nelia, what a kid. Deilig å ha noen med samme energi som meg selv på set.

Det er også viktig å få crewet til å le, om ikke er dem bare sure. Det er jo ikke noe gøy haha, neida…

Og ja, vi har e vinner. Hvem det blir får man se på Tv2-Bliss 15 september.

Blir å savne denne go-jenta her assår, men det som er bra er at vi får jo se henne på TV2 hver eneste lørdag, så ikke glem å stem på henne folkens.

Skriv en kommentar