THE JEREMY

SPONSET OPPHOLD.

Hei dere, først og fremst beklager dårlig oppdatering på bloggerten, men det skjer så sykt mye på denne turen at jeg nesten ikke får tid til å sove, hei hvor det går, ha ha. I dag har gjengen hatt en roadtrip fra Palm Springs til West Hollywood. Turen tar ca to timer, men fader så gøy det er med roadtrip, hvertfall med en squad som jeg reiser med. Mulig verdens beste sponset squad gjeng.

Vi har sjekket inn på et av de beste hotellene jeg vet om i weho som heter: The Jeremy. Hotellet ligger rett på The strip og har et basseng med utsikt over byen. Er du en av de som elsker hotellet som har høy standar på design er nok dette hotellet for deg. Fy fader så fint jeg har det. Jeg sjekket inn i 10 etasje og rommet er genialt for en som liker å hoppe i hotellsenger. Sava for en seng, plass til så mange, neida, joda!

 

Nå skal jeg ut å spise middag med resten av gjengen her. I kveld står det vegetar på menyen, før vi setter kursen mot den trendy nattklubben “Poppy” Står på listen så slipper kø vettu, stas!  Herregud jeg har savnet LA <3

Ses snart lovers..

XX

Rangvald.

'

15 minutter trening sammen med kjæresten!

God søndags morgen fine mennesker,

I dag har jeg lyst å tipse dere om dette fantastiske treningprogrammet jeg kjører når jeg er ute å reiser. Du kan også ta med deg familien ut i stua, hagen, eller hvor det passer for dere og gjør dette sammen. Da blir det fort litt lettere siden alle følger med og hjelper hverandre med å gi det siste gjernet, for dette programmet er sykt tungt.

Finn frem en stor plakat og på denne skriver dere ned dette oppsettet;

15 minutter med høypulstrening

2, 4, 6, 8, 10, 2, 4, 6, 8, 10

 • Crunch
 • Markløft
 • Pushups
 • Jumping jack
 • Burbees

Dere begynner alle sammen med 2 rep på første runde.

Runde 2 kjører dere 4 rep og runde tre er 6 repetisjoner og slik forsetter du helt til dere kommer opp til 10. Så begynner dere helt på nytt med 2 reps og gjentar alt sammen helt til dere har rundet 15 minutter. Dere har ikke lov å stopper underveis så ikke stopp uansett hvor tungt det måtte være.

Crunch, så videre på markløft – pushups – jumping jack – burbees. Kjenner du ikke til disse øvelsene, søk de opp på youtube under: feks; Hvordan gjøre markløft?

Jeg lover dette svir og gir en helt fantastisk effekt og er super gøy å gjøre sammen to og to.

God trening dere.

Nå skal jeg kaste meg i sengen for om noen få timer skal jeg kjøre luftballong. Herregud hva jeg koser meg på “ferie” og savnet etter LA er så sykt sterkt, jeg blir så å flytte “hjem” igjen etterhvert.

Vi ses snart <3

'

Touchdown California

I samarbeid med Norwegian

God morgen dere, eller ettermiddag som det er i Norge nå. Lene og jeg har endelig kommet oss til Los Angeles etter en 11 timers flytur, døgnet er snudd om og posene rund øynene har kommet for å bli de neste fem dagene.  Første stopp er Long Beach hvor vi skal ut å surfe litt. Jeg surfer faktisk like dårlig som mamma kjører bil og det er dårlig ass, men det betyr da ikke at man skal la være å prøve, livet er fint ass.

Jeg kommer til å lage en samlet reiseguide til dere fra denne turen, så får vi alt i samme innlegg. Det ser så mye bedre og oversiktlig ut synes jeg og med tanke på at jeg aldri har vært de plassene vi skal innom denne gangen blir det ekstra stas å lage resieguiden.

Klokken i Los Angeles er nå 06:00 og jeg får rett og slett ikke sove noe mer så da tenkte jeg å kaste i meg en deilig kopp kaffe og kicke i gang dagen med litt trening. Vi har sjekket inn på Hyatt Centric som selvsagt har åpent treningsenter 24/7.

Det er Norwegian ( samarbeid)  som har flydd oss til California, og sammen med noen fine influencers fra Sverige og Danmark skal vi oppleve Lala land på en ny og spennende måte.

Jeg oppdaterer dere med mitt treningsprogram som bare tar 15 minutter, men som er så tungt. Dette programmet er fantastisk å gjøre sammen med kjæresten eller venner. Alle har 15 minutter. ALLE!

Følg meg gjerne på snapchat eller instagram @EspenHiton.

XX

Vil du vinne en kurv fylt opp med middagretter?

Annonse/

Hei dere.

Da er det klart for en ny og spennende proteinmeny på bloggerten.

Jeg lager nesten alltid mat som inneholder kjøtt, enten om det er kylling, karbonadedeig eller fisk. Så etter en lang snakk med min beste kompis har jeg blitt inspirert å til å lage en kjøttfri meny.

Og har i samarbeid med Risenta fått utdelt to menyer som jeg skal lage i dag. Den ene er hamburger aka quinoa burger, mens den andre er boller aka økologiske kikertboller.

Begge oppskriftene passer i grunnen perfekt på blogg menyene mine med tanke på innholdet av proteiner og at det ikke skal ta så lang tid før maten er ferdig.

Meny 1 : Økologiske kikertboller (16 gram proteiner)

Dette trenger du:

En pakke med økologiske kikertboller, du finner den her.

Slik gjør du:

 1. Bland pakken med 2,75 dl varmt vann.
 2. Form bollene med hendene som du gjør når du lager kjøttkaker, ut av dette vil du få 16 boller.
 3. Jeg tar litt olje i hånden og ruller bollene en ekstra runde før jeg slenger de på ovnen.

Jeg valgte å servere disse kikertbollene i grove pitabrød, og bruke brokkoli og avokado dipp ved siden av og på innsiden av pitabrødet. Jeg tilsetter litt brokkoli, babysalat, agurk og rødløk. Smaker helt himmelsk.

 

Meny 2: Quinoaburger ( 15 gram proteiner )

 Dette trenger du:

 1. En pakke med Quinoa burger som du finner her.
 2. Salat, tomat, avokado, rødløk.
 3. Hamburgerbrød.

Slik gjør du:

 1. Bland pakken med 2,75 dl varmt vann.
 2. lag 4–6 burgere.
 3. Bruk en pensel med rapsolje over.

Steik, grill eller kjør burgeren i ovnen.

Jeg har valgt å servere hjemmelaget søtpoteter ved siden av quinoa burgeren, og bruke hvitløksmajones som tilbehør. På burgeren finner dere rødløk, tomater, og knust avokado med hvitløk.  Oppskrift på hjemmelaget søtpoteter finner dere her.

I det du åpner posene fra Risenta så kommer det ut en fantastisk god krydderlukt, så om du var litt sulten i det du begynte å lage maten blir du hvertfall sulten nå. Både burgeren og bollene smakte utrolig godt, og det ser jo ut som vanlige hamburgere og boller sant?

Du kan også kjøpe produkter fra Risenta på Coop Obs og Coop Mega.

Hva er din favoritt om du måtte velge fra bildene jeg har tatt?

Legg igjen en kommentar så trekker jeg en heldig vinner som får en hel Risentakurv fylt opp med deilige produkter. Quinoa burger eller økologiske kikertboller?

ER DET NOEN SOM VIL GIFTE SEG MED MEG?

Den siste uken har vært så rar. Jeg vet ikke helt hva som skjer eller hvorfor jeg sitter med veldig mange rare følelser i kroppen. Tirsdag satt jeg å tittet på en tv-serier og uansett hva som skjedde i handlingen ble jeg så rørt at tårene begynte å trille!

WTF IS HAPPENING!

Hvorfor er jeg så overfølsom, hvorfor triller tårene i det noen vinner 50 kroner på lotto i en tv-serie? Helt seriøst, er det sånn det føles når dere kvinner går gravide og blir overfølsom på ting?

En annen ting.

Jeg har fått ny nabo som både er drittdigg, helt sikkert singel, ( føler alle er det om dagen ) Så hovedgrunnen til at jeg tok morgen kaffen på balkongen i bare shortsen var nettopp for å gi naboen et bra førsteinntrykk på hvor åpen jeg er som menneske. Neida, joda, neida!Okay, og over til noe helt annent, musikk!

Hva skjer med å hyll skrike ved å høre på en musikktekst? Er jeg blitt ei 15 år gammel jente som er overfølsom på livet? Jeg hørte denne teksten på trening, og måtte slå av musikken fordi tårene kom. Hallo! Dette er ikke normalt!! Er jeg så desperat etter kjæreste og har begynt å overtenke noe så inn i helvete om dagen. Jeg trenger en real intervensjon ass, dette går ikke lenger!

” Ikke vær redd, jeg går ved siden av deg. Kom ta hånden min, jeg holder deg. Her i armene mine kan du våge å tro. Senk dine vegger, jeg gir deg fred. Fordi jeg elsker deg, som du er og jeg vil gi deg alt jeg har. La meg bære deg når du er svak, fordi du mener alt for meg. Ikke vær redd, jeg går ved siden av deg. Nå er jeg din og nå kan jeg puste.

Her blir jeg, fordi her vil jeg bli. Se på oss nå, livet er vårt. Ser du fremtiden som vi får. Fordi jeg elsker deg, som du er og jeg vil gi deg alt jeg har og la meg ha deg når du er svak, fordi du mener alt for meg. Ja, jeg vil elske deg slik du er og jeg vil gi deg alt jeg har. Så la meg bære deg når hoppet feiler. Du mener alt for meg. Ikke vær redd, jeg står ved siden av deg fordi du mener alt for meg. ” 

SERR! ER DET NOEN SOM VIL GIFTE SEG? JEG TRENGER EN UT AV MEG SELV OPPLEVELSE ASAP! HADDE JEG VÆRT I VEGAS NÅ HADDE JEG LETT GIFTET MEG ( IGJEN )

INSTAGRAM @espenhilton