Rusfri i fire år!

Dette innlegget postes hvert eneste år for og gi skryt til verdens beste og rareste mamma og som minne om: Kan min søster. Da kan din også.

Som mange vet kommer jeg fra bygda, en liten og koselig bygd i sør-Norge. Jeg elsker at jeg både kommer fra en liten bygd, og har en litt rar dialekt som mange ikke helt forstår seg på i Oslo. Lenge leve bygdelivet ♥

Det jeg hater med med å komme fra en liten plass, er at folk har så lite å gjøre at de må bruke tiden sin på sladder, snakke ned om andre mennesker som de ikke vet noen ting om. Man skulle tro at voksne ikke mobbet andre voksne mennesker, men det gjør de hele tiden, enten om det handler om hvordan de bor, hva andre har råd til eller hvordan de er som mødrer.

Mange ganger har jeg fått høre at de damene som ikke er så bra mødre, er de som har barn som dessverre sliter med narkotika. Barna har blitt rusavhengig i en ung alder og ofte i små bygder går dette ut over mødrene til disse barna. Ryktene blir bare større, og større, og naboene snakker høyere og høyere på den månedlige syforeningen om hvor grusomt de må ha det hjemme. Dette må jo være familien sin feil, har du sett hvordan de har det? Hørte du hva datteren til …….. gjorde i helgen? Hun får det fra moren, hun er jo helt lik moren sin. En liten hore av en unge har også noen sagt.

Slik rykter blomstrer opp hele tiden i småbygder, og dette er med på å ødelegge livet til en mamma som sliter med et barn som har fått rusproblemer. Dette gjelder ikke bare min mor, men tusenvis av mødere der ute som daglig blir sett ned på av naboene fordi de elsker sitt egent barn mer enn noe annent på jord.

At kvinner må løfte seg selv opp med sladder bare for å bli dronningen på syforeningen har jeg aldri forsått meg på, kanskje det er på tide at kvinner som dette “manner” seg selv opp og drar på besøk til de kvinnene som har barn med rusproblemer. Lev en uke i deres sko, da skal du faktisk få lov til å åpne opp kjeften etterpå og dele hva den virkelig faktaen er om mødere som har barn med rusproblemer.

Jeg er jævelig stolt av min lillesøster som har vært rusfri snar fire år.

Del gjerne videre om du føler for det.

Vi ses på Snapchat & Instagram @Espenhilton

'

FORDOMMER

Reklameforenkompismedfordommer

Du har det, jeg har det og Ørjan Burøe har de hele tiden. Dette er et show man virkelig burde få med seg om man er i Oslo. Jeg lo, gråt og showet fikk meg til å begynne og tenke litt på hvor lett man dømmer ut fra et førsteinntrykk.

Fordommer kommer i så mange forskjellige nyanser, alt fra hva slags hudfargen et menneske har, hva man,jobben med og klestilen man bærer på. Det er rett og slett trist, men vi har alle fordommer. Showet til Ørjan er fint, men bedre beskrevet så er det veldig viktig.

Showet går på Latter i Oslo, takk for at jeg fikk delta på den store dagen din kompis.

ALL LOVE ♥

Billetter finner du, men showet er nesten utsolgt så hurry up HER!

'

BLOTTEINNLEGG!

Glad fredag gangsters!

Herregud jeg må fortelle dere noe, dette er så flaut og så pinlig at jeg tror jeg dør! Jeg føler meg litt som Paris Hilton da hun gav ut sin første pornofilm ufrivillig, neida, kanskje ikke helt sånn, men la meg ta dere gjennom denne fantastiske pinlige seansen, og mye mulige dette gir et bedre første inntrykk enn hva du får på Tinder. (blunk, blunk)

Jeg bor alene i 18 etasje i en leilighet løkka i Oslo. Og når du bor i 18 etasje og ikke har noen naboer som kan se inn vinduet ditt er det fort gjort og kaste av seg alle klærene, sette på musikken (Abba evt Backstreetboys) og danse som du ALDRI har danset før, can i get highe five guys, i know you feel me! #lifegoals!

Når jeg kommer hjem etter en lang dag med computeren i ansiktet pleier jeg alltid og låse døren, dette lærte bestemor meg i ung alder, Hun sa alltid: (Husk og alltid lås døren Espen, det kan komme terrorisert eller mordere) Ja, hun var veldig dramatisk, may she rest in peace ♥

Men jeg har hvertfall tatt med meg dette videre og døren låses alltid og før jeg legger meg pleier jeg alltid og dobbel sjekke om døren er låst, sånn som jeg gjorde i går. Så skjer dette:

I mitt hodet er døren låst som alltid, så jeg drar ekstra hardt i håndtaket, og døren smeller opp for den var ikke låst likevel, og der står jeg, NAKEN!

Ikke at det gjør noe, men når naboen stå 2 meter fra meg og prøver og låse seg inn blir det fort litt pinlig ass

#SKYTMEG

I kveld har vi vår første date, neida….. Forsatt singel og proff på Tinder.

Khloé Kardashian treningsprogram!

Halla på dere, er dere klare for et real kick in the ass treningsprogram?

Dette programmet prøver jeg å kjøre en gang i uken mellom kardio og styrke øktene mine, dette er mer høypuls program. Programmet sette pulsen opp i gir og gir fantastiske resultater. Khloé Kardashian sin treningsregime er som supermann ass, hun er litt som meg når det kommer til treningen. Går jeg en dag uten å bevege på kroppen kan jeg kjenne at jeg blir litt irretabel. Jeg må hvertfall få inn 15 -30 minutter hver eneste dag, og det mener jeg ALLE skal klare, du trenger ikke dra på gymmen for å trene kroppen vettu, bare sjekk ut sofa treningsprogrammet mitt HER!

Dette programmet trener hele kroppen, pluss at det øker puls og forbrenning. Klar for å få en sprettrumpe? Test ut denne.

khloe-kardashians-revenge-body-workout_0

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites1

Den er intens, det brenner i rumpa, lårene, armene og pulsen er oppe hele tiden.

Øvelse 1 skal gjøres med 8 – 12 repetisjoner. Så tar du 10 -20 sekunder med pause og forsetter med samme øvelse 3 ganger til.  Deretter går du videre til øvelse 2. Pass på at du strammer magen hele veien på øvelse 1.

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites2

Øvelse 2 trenger du små strikk.

Gjør som bildene sier. Sett strikket helt nederst på beina, så går du sidelengs hvor du tar 30 steg. Deretter bruker du andre siden tilbake igjen. Du skal nå gå rett frem 30 steg og når du kommer til målet skal du rett tilbake, men nå går du baklengs.

Når alt dette er gjort tar du deg 20/30 sekunder med pause før du forsetter på samme måte tre ganger til. Jeg lover deg dette brenner som FAEN! Men hold ut for resultatet vil komme på rumpa og lår, mage og armer, yay!

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites3

Step 3:

Magetrening med høypuls, her trener du også armene, men her må du ha med deg en vekt, eller som du ser på bildet en ball. Den skal over hodet på hver øvelse. Gjør denne 12 ganger rett opp med rette armer, og etterpå presser du ballen til hver side slik at vi jobber med v-musklene også. De sexy musklene vi alle elsker, men aldri finner, ha ha.

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites4

Step 4:

Mage og rygg. Nå skal du presse manualene/vektene 6-10 ganger på hver side. Da vil du kjenne det i ryggen, og etter dette er gjort holder du hendene på vektene og armene rett ut, strammer magen mens du strekker beinet inn mot brystet 10 ganger på hver side.

20 sekunder pause og forsett 3 ganger til.

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites5

Step 5:

Bein og skuldrer.

Her skal du ta utfall som er en glimrende øvelse for baksiden av lårene og rumpa, men når du kommer opp sparker du beinet frem og skyver armene i luften mens du holder manualene. Dette er sykt tungt fordi du skal gjøre øvelsen 12 ganger på hvert bein. 30 sekunder pause så forsetter du denne øvelsen 3 ganger til.

 

Det er en grunn til at dama ser så forbanna bra ut – Den mentale utfordringen i seg selv er halve jobben!

TAKK <3

Herregud da dere!!

For en staselig respons etter Bloggerene i går. Jeg får nesten den samme følelse etter jeg har vært på en super bra date hvor konklusjonen mot slutter er: Du er en drittbra fyr, neida, joda! Uansett så er det alltid hyggelig med tilbakemeldinger.

Jeg tok litt screenknips fra noen av snapsene jeg fikk i går fordi det betyr jækla mye med en sånn kul tilbakemelding, de negative meldingene tar for mye plass på denne bloggen, så de la jeg i søppelkassen på mac’n. Bye felicia!
Veldig ofte lager vi mennesker et inntrykk av andre basert på hvordan vi ser ut, klesstil vi bruker eller jobben man har, det er derfor veldig kult og vise dere den Espen alle mine nærmeste kjenner, og enda kulere er det når meldingene kommer inn og det første de sier er: Beklager Espen, men jeg har dømt deg pågrunn av et inntrykk gjennom sosiale medier.

Uansett, nå er det snart på tide at jeg kommer med et nytt treningsprogram og sunn meny. Om du ønsker en  “bli kvitt sukkersuget”menu nå, la jeg ut linken på Snapchat @espenhilton, så stikk innom der i mellomtiden.

Snapchat og instagram @EspenHilton. Min Facebook finner dere HER!

INSTAGRAM @espenhilton