15 minutter trening sammen med kjæresten!

Sample Text

God søndags morgen fine mennesker, I dag har jeg lyst å tipse dere om dette fantastiske treningprogrammet jeg kjører når jeg er ute å reiser. Du kan også ta med deg familien ut i stua, hagen, eller hvor det passer for dere og gjør dette sammen. Da blir det fort litt lettere siden alle følger med og hjelper hverandre med å gi det siste gjernet, for dette programmet er sykt tungt. Finn frem en stor plakat og på denne skriver dere ned dette oppsettet; 15 minutter med høypulstrening 2, 4, 6, 8, 10, 2, 4, 6, 8, 10
  • Crunch
  • Markløft
  • Pushups
  • Jumping jack
  • Burbees
Dere begynner alle sammen med 2 rep på første runde. Runde 2 kjører dere 4 rep og runde tre er 6 repetisjoner og slik forsetter du helt til dere kommer opp til 10. Så begynner dere helt på nytt med 2 reps og gjentar alt sammen helt til dere har rundet 15 minutter. Dere har ikke lov å stopper underveis så ikke stopp uansett hvor tungt det måtte være. Crunch, så videre på markløft – pushups – jumping jack – burbees. Kjenner du ikke til disse øvelsene, søk de opp på youtube under: feks; Hvordan gjøre markløft? Jeg lover dette svir og gir en helt fantastisk effekt og er super gøy å gjøre sammen to og to. God trening dere. Nå skal jeg kaste meg i sengen for om noen få timer skal jeg kjøre luftballong. Herregud hva jeg koser meg på “ferie” og savnet etter LA er så sykt sterkt, jeg blir så å flytte “hjem” igjen etterhvert. Vi ses snart <3 [/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton