Vil du vinne en kurv fylt opp med middagretter?

Annonse/

Hei dere.

Da er det klart for en ny og spennende proteinmeny på bloggerten.

Jeg lager nesten alltid mat som inneholder kjøtt, enten om det er kylling, karbonadedeig eller fisk. Så etter en lang snakk med min beste kompis har jeg blitt inspirert å til å lage en kjøttfri meny.

Og har i samarbeid med Risenta fått utdelt to menyer som jeg skal lage i dag. Den ene er hamburger aka quinoa burger, mens den andre er boller aka økologiske kikertboller.

Begge oppskriftene passer i grunnen perfekt på blogg menyene mine med tanke på innholdet av proteiner og at det ikke skal ta så lang tid før maten er ferdig.

Meny 1 : Økologiske kikertboller (16 gram proteiner)

Dette trenger du:

En pakke med økologiske kikertboller, du finner den her.

Slik gjør du:

  1. Bland pakken med 2,75 dl varmt vann.
  2. Form bollene med hendene som du gjør når du lager kjøttkaker, ut av dette vil du få 16 boller.
  3. Jeg tar litt olje i hånden og ruller bollene en ekstra runde før jeg slenger de på ovnen.

Jeg valgte å servere disse kikertbollene i grove pitabrød, og bruke brokkoli og avokado dipp ved siden av og på innsiden av pitabrødet. Jeg tilsetter litt brokkoli, babysalat, agurk og rødløk. Smaker helt himmelsk.

 

Meny 2: Quinoaburger ( 15 gram proteiner )

 Dette trenger du:

  1. En pakke med Quinoa burger som du finner her.
  2. Salat, tomat, avokado, rødløk.
  3. Hamburgerbrød.

Slik gjør du:

  1. Bland pakken med 2,75 dl varmt vann.
  2. lag 4–6 burgere.
  3. Bruk en pensel med rapsolje over.

Steik, grill eller kjør burgeren i ovnen.

Jeg har valgt å servere hjemmelaget søtpoteter ved siden av quinoa burgeren, og bruke hvitløksmajones som tilbehør. På burgeren finner dere rødløk, tomater, og knust avokado med hvitløk.  Oppskrift på hjemmelaget søtpoteter finner dere her.

I det du åpner posene fra Risenta så kommer det ut en fantastisk god krydderlukt, så om du var litt sulten i det du begynte å lage maten blir du hvertfall sulten nå. Både burgeren og bollene smakte utrolig godt, og det ser jo ut som vanlige hamburgere og boller sant?

Du kan også kjøpe produkter fra Risenta på Coop Obs og Coop Mega.

Hva er din favoritt om du måtte velge fra bildene jeg har tatt?

Legg igjen en kommentar så trekker jeg en heldig vinner som får en hel Risentakurv fylt opp med deilige produkter. Quinoa burger eller økologiske kikertboller?

The author didnt add any Information to his profile yet

28 Comments

Laila

Reply

Økologiske kikertboller åhhh de må jeg prøve å lage. Kjenner jeg får vann i munnen av tanken på de sammen med brokkoli og avokadodip

Ellen

Reply

Jaaaaa, takk 😀 hilsen fattig, Bergensstudent

Maren

Reply

Åhh dette så deilig ut! Jeg er vegetarianer og elsker burgere, så hvis jeg skulle ha valgt en favoritt utifra bildene, hadde jeg valgt burgeren, den så veldig spennende og god ut!!! Kommer nok til å prøve kirertbollene også

Malin

Reply

Hei. Så du ranta om at du ikke er nominert som årets best kledde mann i Costume awards. Det e rså mangel på respekt, selvinnsikt og ydmykhet det. Jeg kan fortelle deg grunnen til at du ikke er nominert: alle de mennene (nesten, en jeg ikke kjenner til) er mye mer kjente enn deg, som er et kriterie for å bli nominert som årets best kledde mann i slike kategorier. Nummer to: Du har ikke en spesiell eller unik klesstil. Du kler deg lite originalt og bare i helt casual vanlige antrekk for menn. Jeg er overhodet ikke mer original enn deg, men noe originalitet og unikhet kreves for å bli nominert i en slik kåring. I tillegg er det ekstra gøy å ikke nominere deg når du blir så lite ydmyk og nesten krever å bli nominert 🙂

Borghild opstad

Reply

Quinoaburgeren hadde jeg valgt 😀
Begge så veldig god ut, men craver burger atm;)

Trine

Reply

Begge så vældig go ut,men hvis æ må vælle en av dæm ville d blitt kikertbollen

Martine Holmskog

Reply

HALLO! Synes egentlig begge så utolig fristende ut, så mulig begge disse rettene må testes her også Men skal jeg velge en, hadde jeg nok gått for quinoa burgeren✨

Elisabeth

Reply

Så deilig! Spesielt burgeren:D

Anette

Reply

Quinoa burgeren så best ut

Anette

Reply

Quinoa burgeren så innmari god ut 🙂

Hanne

Reply

Naaam! Burgeren såg heilt delish ut! Inspirasjon til en gooood niste i eksamensperioden, dette vil eg prøve

Nina

Reply

Fikk vann i munnen av disse bildene! Begge så sinnsykt gode ut, og skal absolutt testes Som vegetarianer er noe av det beste jeg vet burger samtidig som at jeg ikke er så flink på kjøkkenet, så da er jo disse midt i blinken.

Hanna

Reply

Quinoa burger! Kjøper meg heller dét enn vanlih burger når jeg spiser ute – er jo SÅ deilig måå prøve disse produktene! Tommel opp!

Malin

Reply

Kikertbollene ser fantastisk ut

Malin

Reply

Kikertbollene set fantastisk ut! Takk for oppskrifter. Du motiverer!!

Jessica

Reply

Åå så digg! Hadde vært perfekt å vinne 🙂

Espen Hilton

Reply

Gratulere som vinner. Jeg sender deg en mail nå. 😀

Tonje

Reply

Så spennende! Friser veldig å prøve begge to!

Ida

Reply

Sier som Ole Brumm; Ja takk, begge deler!

Vilde Nordgård

Reply

Nam Sier ikke nei takk til kikertbollene!

Line Berg

Reply

Ja takk, dette høres spennende ut, har ikke sett dette i matbutikk her da jeg bor på bygda.
God helg

Livet i Casa Didriksen

Reply

Jatakk 🙂 Det ville vært supert..

Synne Småvik Bjørnåvold

Reply

Kikertboller! Altså nam!!

Cathrine

Reply

Begge delene så helt fantastisk ut, så vanskelig å velge. Håper på å vinne da jeg har hatt tøffe tider økonomisk og jeg elsker vegetarmat da det er bedre for kroppen når man har fibromyalgi

Ingrid

Reply

Åhhh så digg det såg ut!! Kikertbollane *hjerte i auga*

Vårin

Reply

Kikertboller! 😀

Caroline

Reply

Åh! Så deilig! Jeg ville valgt burgeren!! Den så sjukt dogg ut! Og siden jeg både er vegetarianer og student hadde det vært helt fantastisk!!☺️

Takk for all inspirasjon og motivasjon! Du er herlig og så flink!

Cecilie

Reply

Skulle veldig gjerne testet dette ja

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton