Inspirasjon – Soverom

Jeg driver i disse dager og legger siste finpuss på soverommet mitt i leiligheten. Jeg har slått ned vegger og bygd opp nye vegger, og bygd ut sengen fra 120cm til 150 cm, så her er det nå plass til to menneske kropper (muligeninnbydelse) Gleder meg til og vise dere før og etter bildet. Can i get a heeeeey and a WOW!!

Det kommer til og bli en dramatisk forandring, men det vet jeg dere liker. En av de siste tingene som skal på plass nå er “glassveggen" Derfor jakter all over internett på inspirasjon til mulig løsninger og hvor jeg kan finne dette i Norge.  Jeg tror jeg har funnet en levandør som ikke er fult så dyr også så dette blir veldig spennende.

Er dere ikke enige at glassvegg er fett?

 

Følg meg gjerne på snapchat, instagram  @EspenHilton eller faceplace HER!

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Comments

Heidi

Reply

Kjempelekkert med glass -iallefall om man orker å reie opp senga hver dag 🙂

Anne Vinnes

Reply

Wow, gleder meg til å se. Og glassvegg Jatakk <3

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton