Jeg gjorde impulskjøp og det kostet meg 3 millioner kroner!

God morgen og glad torsdag dere.

Fy fasiken hvor moro det er med oppussing, selve prosessen er jo “a pain in the as", men når resultatet kommer er det som om livet virkelig begynner helt på nytt og du har endelig fått satt ditt særpreg på ditt eget liv. Jeg er nesten ferdig med prosjektet mitt, men mangler enda noen skruer her og lamper som må henges på plass.

Da jeg kjøpte leiligheten var jeg kanskje ikke helt stabil i både tankegangen og plassen hvor jeg var i livet så da jeg skulle hente nøklene tenkte jeg med meg selv: 1. Hvorfor har jeg kjøpt denne leiligheten? 2. Hvorfor er balkongen på den siden av bygget? Da jeg var på visning var den ikke det (tror jeg)? Hva skjedde iløpet av dette kjøpet?

Mitt gamle gulv.

Jeg kjøpte nok leiligheten til tre millioner norske kroner på impulskjøp, who does that? En som ikke er helt stabil kanskje, ha ha. Men kjøpt er kjøpt og da må man bare ta det derfra.

Jeg bestemte meg for å pusse opp, make it my own little singe crib liksom.

Etter og ha møtt mange som skulle hjelpe meg med og pusse opp falt jeg for verdens kuleste og flinkeste Aron the polish man. Herregud hva han har hjulpet meg med ting og tang. Kunne virkelig ikke vært for uten min nye buddy Aron. Tre måneder med mye kaffe drikking, et par russiske shooter og ekstremt mange spennende fortelling om Polen har jeg nå fått ny takst:

Jeg har tjent 270.000 norske kroner på dette kjøpet, can i get a heeeeeeeeey Aron! We did it

The author didnt add any Information to his profile yet

7 Comments

Anonum

Reply

Du er så flink! Imponert over hvor fin du har fått det!! Hadde likt med et innlegg der du viser tydelig før/etter bilder og hvilke forandringer du har gjort!

Klem fra fast leser<3

Line

Reply

Hei Espen! Gleder meg til vi skal få se alt ferdig 🙂 Vært gøy å følge prosessen! Jeg skal snart flytte selv og vil innhente priser på ulike jobber som skal gjøres. Går det an å få kontaktinfo til Aron?? Evt. firmanavn?
Takk, du er en stjerne!

Katrine

Reply

Hvor står kjøleskapet?

Espen Hilton

Reply

Det står innebygd i underskapet 😀

Bili

Reply

Hei Espen! Grattis! Det ble dritt fint!!! Du sa at du har gjort alt selv. Imponerende. 🙂 Hvor lang tid tok det? Måte du slippe det etter at du var ferdig? Takk takk

Bili

Reply

OG… Kan vi (så at Line har også spurt det) få kontaktinfo til Aron the Man? 😉

Espen Hilton

Reply

Heeeei. Jeg har nok fått litt hjelp fra gutta 😀 , jeg kan høre med de om jeg får gi ut nummet dems 😀

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton