Prosjekt oppussing, veggfargen!

Hei og hopp alle sammen.

Det er helt sykt hvor stor responsen har vært på oppussnings prosjektet mitt, noe jeg synes er helt fantastisk. Det er så kult å bidra med inspirasjon til dere som er på jakt etter det perfekte kjøkkenet, stue, gulv og farger.

Det er flere ting som kommer, men venter på siste detaljer før dette vises frem, men jeg tenker at neste blir sofaen jeg har fått designet fra Ygg&Lyng. Den er såå sexy, men først må stuebordet på plass og bilder opp på veggen. Alt skal være 100% perfekt vet dere.  Jeg hadde aldri trodde jeg skulle få så mye spørsmål om en fargekode i mitt liv, haha. Fargen heter St.Paul Blue og den er brukt på alle vegge i hele leiligheten.

Noe som gjør en liten leilighet litt varmere og mindre, men for å få leiligheten til å vike større med en slik farge har jeg gjort et par triks. Det første er å bruke et gulv som er lyst og det andre er å henge opp gardinene på en litt spesielt måte. Jeg skal ta bildet og vise dere i løpet av uken.

Et annent kult tips er denne skjorten: Stiper rett ned vil få deg til og virke lengre og smalere. Så om du føler du har stor mage eller breie pupper, da kan en stripete skjorte være tingen for deg. Jeg har min i størrelse large, bare fordi det får meg til føle meg litt bedre og kroppen puster bedre når den ikke sitter for tett på kroppen.

Følg meg gjerne på snapchat og instgram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Elsker stilen din! Jeg har et spørsmål som jeg håper du kunne hjelpe meg med! Skal på konsert og så ut på byen nå til helgen men aner ikke hva jeg skal ha på meg? Noen gode tips? Liker å pynte meg men også se kul og classy ut! Alt i fra bukse til kjole

  1. Espen Hilton

   Tusen takk for det Hilde 😀

   Klart jeg har, vet ikke helt hvordan du ser ut, men la oss gjøre deg litt rocka. Finn en rødt topp, H&M = 79 kroner. Så finner du et kult sort skjort, gjerne vaffelskjørt, bare google det. Ta toppen nede skjortet.

   Sko ville jeg kjørt sorte skinn joggeis med tykk hvite såler, det er laidback og fresh. For å sette prikken over ien ville jeg så tatt over en sort biker jakke. De får du også billing på hm eller andre kjeder som Kappahl 😀

   Håper det hjälp litt og at du får en fantastisk konsert opplevelse.

 2. Ååå, tusen takk for hjelpen 😉