Oppussingsshopping – interiør & dekor

Når man totalrenoverer leiligheten fra topp til tå og kaster inn nye møbler fra muligens Norges feteste sofa designere Ygg&Lyng blir man veldig inspirert til å handle inn alt nytt. Men ting trenger ikke koste for mye penger selv om man ønsker at stilen skal passe. Derfor skal dere nå få se mine sexy nye The Gatespy inspirert kopper til 69,90 fra H&M home. De kommer i tre farger, hvite, sorte og rosa.

Bilder av sofaen min kommer snart på bloggerten. Det er noe sexy med en kombinasjon av mørk leilighet, grønn velour sofa og grønne velour gardiner. Alt jeg trenger nå er et super fet bord i mørk marmor så er vi good to go!

Ses på Instagram og snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *