Jeg har delt, grått og kjent på et smertehelvete i mange år!

18 september kommer den nye sesongen av bloggerene. Det sies at denne sesongen er den beste de noen gang har laget så da kan man virkelig ikke annent enn og glede seg til mandag den 18 september. Jeg fikk se promoen i stad sammen med kompisen min Mia.

Vi begge felte noen tårer fordi jeg deler personlige opplevelser som jeg har gått gjennom det siste halve året, noe som gjør det veldig sterkt å gjenoppleve, men den frihetsfølelsen man sitter med i etterkant er faktisk hakket bedre.

Jeg har delt, grått og kjent på et smertehelvete i mange år og døren hos meg har vært lukket for de fleste når det kommer til meg og mitt private liv, men 18 september åpner jeg opp døren, slår ned vegger og dele ALT med dere.

#Byefelicia!

Sjekk årets promo her.

Ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

The author didnt add any Information to his profile yet

3 Comments

Elise

Reply

De sier hvert år at det er en den beste sesongen. Burde være forsiktig med å si det da det skaper skyhøye forventinger .
Men kanskje meningen å få høye seertall

Espen Hilton

Reply

Jeg har ikke vært en del av bloggerne før, derfor er nok dette den beste sesongen hitil 😀

All love <3

Ellen Roberg-Askim

Reply

Se der du! Jeg har aldri sett denne serien, men det må jeg jo nå. Har pustet itt liv i min blogg i anledning morgendagen. Gleder oss!

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton