Den følelsen når du blir forelsket <3

Den følelsen når du blir forelsket i et antrekk ved første blikk er muligens den best og den verste til tider. Du kjenner pulsen slå og tankene sier om og om igjen:, must have asap! Du leter febrilsk etter kredittkortet i det du du trykker inn nettadressen. Så finner du ikke skjorten og må gå drastisk til verk. Jeg googler designeren, legger han til som bestevenn på Instagram og kontakter han med et langt frier brev. (på 46 bokstaver)

INSTAGRAM-MAIL; Hei, kan jeg få klærene dine slik at jeg kan bruke dem selv!

True story guys! Dette gjorde jeg etter jeg fikk se Moods Of Norway sin nye kolleksjon på nettet i går. I dag hadde jeg den skjorten på meg når kompisen min Marte hadde visning. Så stolt av både henne og måten jeg håndterte min desprate skjorte situasjon.

Skjorte / MoodsofNorway. (SP) Bukse / NEUW. Jakke / BLK DNM. Sko / Vintage.

 

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHIlton.

The author didnt add any Information to his profile yet

3 Comments

Charlotte

Reply

Fine dere er 🙂

Elin

Reply

Den skjorta var smæshing !!! Løøøøv

Espen Hilton

Reply

<3

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton