DIN STEMME TELLER, SÅ HUSK OG STEM!

Kjære ungdommer og alle som kan stemme, husk at din stemmer teller og er viktigere nå enn noen gang. Dette vet vi jo når man ser på hva som kommer ut av kjeften på Sylvi Listhaug til tider, makan til dobbelmoral skal man lete lenge etter. Jeg tror også FRP hadde vært bedre ute henne som talsperson, litt som Siv Jensen sine kjoler, mye bedre uten!

Noen ganger føler jeg politikken er blitt mer et standup show i Norge, jeg vet rett og slett ikke om jeg skal ta det og de som stitter å styrer seriøst lenger, litt som i USA hvor politikken er blitt er realityshow som styres at Donald.

Jeg vil at min stemme skal bli hørt, så hvorfor skal man være så redd for å si det man velger å stemme på, du må kunne stå for de valgene du skal ta, og tørre og si det høyt mener jeg.

Tidligere har jeg stemt på AP og gikk videre til Høyre. I år vet jeg ikke helt hvor jeg legger stemmen min, men stemme, det skal jeg og det må du/dere også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Kunne ikke vært mer enig, hver stemme teller. Og Listhaug blir mer og mer skummel. Mange av uttalelsene hennes hører til i 1950, vi må følge utviklingen og innse at verden er i utvikling.

 2. Kjerstin

  Jeg stemmer Høyre og håper de blir støttet opp av KRF og FRP. SYLVI mener jeg ikke så mye om, mulig det er dialekten som gjør det…. Hun blir litt i overkant av og til.. Godt valg, vi forhåndstemmer imorgen, litt lei av politikk nå

 3. Knut Arild for president

  hei, det virker som du liker høyre, men ikke frp? vurder å gi stemmen din til krf! jeg er ikke kristen, men stemmer dem for å få norge slik det burde være. lykke til!:)

  1. Espen Hilton

   Hadde ALDRI STEMT KRF!