PHOTOBOOTH BONANSA!

Jeg tror en av de morsomste opplevelsene på fancy eventer i 2017 er fotoboksen, her kan du oppleve nesten alt fra klinings til krangling. Fotoboksen er blitt den nye karaoke maskinen. På 90-tallet skulle ingen synge karaoke før man var halvfulle og turte å by på seg selv. Nå i 2017 er det fotoboksen som får kjørt seg.

Det var et par foran oss og vi endte opp med å vente i ti minutter på at de skulle bli ferdige, vi brukte selv fem minutte på å gjøre oss ferdig med disse bildene, hva er det med voksne mennesker og fotoboks som er så moro lurer kanskje dere på, ALT!

Jeg elsker fotobokser. Skal du ha en event selv kan du faktisk leie inn en fotoboks, hvor gøy er ikke det a?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *