Slik får du bedre sex og søvn!

 God fredag dere.

I dag er det fire uker siden jeg sist rørte en dråpe alkohol, det er også 302 dager og 30 tusen kroner siden jeg sist tok en sigarett.

Når det kommer til alkohol så er det noe jeg koser meg med og jeg liker å drikke vin med venner, men jeg lider nok av det som heter perfeksjonisme. Så da jeg takket ja til å jobbe tett med en mann som Morten Krogvold bestemte jeg meg for å legge alkoholen på hylla i fire uker og ha full fokus på alt som skal gjøres.

4 uker er nå gått, og alt jeg kan si er SKÅL OG JÆVLA BRA JOBBET! I kveld blir det fest.

Hva skjer med kroppen om alkoholen legges bort lurer du kanskje på?

Du får bedre:

1. Søvn.
2. Sex
3.Fokus.
4.Hukommelsen er på topp.
5. Treningen gir bedre resultater og du har verdens beste søndager uten tømmermenn.

Så jeg kan anbefale alle og legge vinen litt på hylla om du vil ha litt ekstra fokus.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *