jeg er så singel at hver gang noen smiler til meg så blir jeg litt forelsket!

God morgen fine mennesker.

I dag er det Trondheim som står for tur i noen timer. Jeg føler faktisk jeg lever livet som en flyvert om dagen, inn i flyet, smile til alle du går fordi som om du var en psykopat tatt rett ut fra galehuset , opp i himmelen med oss alle sammen, ned igjen på bakken og ut mot neste destinasjon.

I løpet av denne uken har jeg flydd 10 forskjellige fly, besøkt Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø og Kristiansand, og helt ærlig så elsker jeg hvert eneste minutt.

Jeg landet i oslo 19:05 i går, og løp for å handle inn klær til fredagens Elle fest. Tenkte kanskje jeg måtte ha noe nytt siden de feirer 20 årsjubileet. Jeg endte selvsagt opp med alt jeg ikke trengte, dress, skjorte og t-skjorter. Perfekt shopping på 15 minutter. Jeg kommer helt sikkert til å levere alt utenom Coca Cola t-skjortene, men jeg skal dele linkene med dere i tilfelle det kunne falle i smak hos dere.

Etter shoppingen som tok 15 minutter dro jeg hjem og  og satt jeg meg på sofaen, knærtet opp en boks med Pepsi Max og åpnet opp mitt «hemmelige» Word-dokument og jobbet en time til med prosjektet mitt som må leveres snart. Gleder meg til å dele dette med dere.

Jeg jobber så mye om dagen og det er så fint, men kjenner også at jeg er så singel at hver gang noen smiler til meg så blir jeg litt forelsket, mulig jeg er på et adrenalin kick som jeg ikke har kjent på før, men hvor vakkert er ikke det?

Er det ikke rart hva et smil kan gjøre? Noen ganger kan et smil fra en fremmed gjøre dagen bedre, så husk å smil og si hei til mennesker du møter, for plutselig så står du der og sier hei til din fremtidige kjæreste.

Thats beautiful!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *