PÅ JOBB MED MORTEN KROGVOLD

God mandag.

Da er det siste uken på turne sammen med Morten Krogvold og gjengen. Uken har vi startet i Stavanger, og Bergen i morgen, men siden jeg må så tidlig opp i morgen reiser jeg over de syv fjell i dag og bare blir over natten på hotel, digg med hotellfrokost og en dusj hvor man kan bruke lengre enn 10 minutter. Så i dag skal jeg faktisk dusje i en time, yay!

Jeg hører det regner litt i Bergen som vanlig, så planen om å klatre opp Ulriken får jeg bare droppe, kanskje ta en liten turist sightseeing heller. Spise litt hjemmelagde fiskkaker på sjøkanten.

Det er ikke alle som får teste ut kameraet til Morten Krogvold, og bare det i seg selv er en opplevelse for en foto entusiast som jeg er, men å bli kjent med han på den måten jeg har, se han jobbe og høre alle de fantastiske historiene han har å fortelle må være noe av det mest fantastiske jeg noen gang har fått oppleve. Tenk han har jobbet med noen av verdens største kunstnere og historiefortellere, og at det bildet Nelson Mandela likte best av seg selv, er det Morten som har tatt. Dette bildet ble trykket i aviser verden rundt da han døde 5 desember 2013.

Morten er muligens den mest ydmyke og takknemlig personen jeg har møtt. Tenk om vi hadde hatt flere artister/kunstnere som behandlet mennesker som han i 2017! Makan til mann skal du lete lenge etter. Han har jobbet med Astri Lindgren, blir så satt ut jeg, for det er rett og slett bare sykt stor, Astri likson!

Morten er virkelig et forbildet, ikke bare på grunn av sitt talent, men med sin helthet som medmennesket og evnen han har til å lytte til de han møter.

RESPEKT!

Følg meg gjerne på snapchat & Instagram @EspenHilton om du vil bli med oss på turne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Wow, for et herlig sted!

  2. Og enig, flott opplevelse å møte en så entusiastisk og generøs person, så veldig lite livstrøtt. Takk også til deg Espen du blir som han du du vettu, når du blir like voksen, siden du ser og setter pris på det han har 😀