SEXUELT FRUSTRERT PÅ 45 MINUTTER!

Mornings dere.

I oslo skinner solen og varmen damper som bare det fra asfalten, den deilige sommerfølelsen i magen er tilbake. Fuglene synger som aldri før, nesten litt gospel om jeg får si det selv. Jeg drikker kaffe på sengen og har igrunnen bare lyst å ligge her, roe ned sjelen og bare være tilsetedet i øyeblikket og stillheten. Men så kommer jeg på at jeg har litt adhd og driter i det, kaster meg ut av sengen og gjør meg klar for trening. Sånn går nå dagene hos meg.

 Men om du er en av de som klarer å ligge stille lenge i dag, og kanskje du har noen ved din side og det regner i den byen du er i, ja da kan jeg anbefale verdens mest sexy TV-serie for øyeblikket. Den heter POWER og du kan se fire sexye sesonger på HBO nå.

Helt seriøst, det er noe av det mest sexuelt frustrerende jeg har sett på lenge. Jeg tror nesten jeg må laste ned Tinder igjen, for denne serien fucker litt med hodet mitt, daaaaamn!

Ses på snapchat & Instagram så lenge @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Sikkert en god kombinasjon å være sexuelt frustrert å så sningel at du forelsker deg i alle som smiler

    1. Espen Hilton

      Ha -Ha

      <3