IKKE LENGER UNGKAR!

Heiiiiia!!

I et øyeblikk i dag gikk det opp for meg at jeg er klar for å begynne å date igjen. Hvor rart er ikke det? Jeg sto nettopp på trening, fikk en hau av snapchat bilder fra mennesker jeg ikke kjenner, og så dukker det opp et bildet i sosiale medier som gjorde at lysten for å dra på en date kom tilbake, herregud så rart og så gøy. Jeg har vært ungkar i snart et år og aldri følt meg bedre før, kanskje det er derfor jeg også kjenner på følelsen av og bli kjent med noen nye mennesker er helt riktig nå? Hvem vet..

2017 skulle være året hvor jeg utfordret meg selv, kastet meg ut i nye ting og ikke takket nei til noen forespørsler som kom min vei. Kanskje min neste utfordring skal være å dele mer av det private. Det kan være lurt å vise litt mer av den siden også tror jeg. Nå vet jo ikke jeg helt hva som kommer på Bloggerene til høsten, men jeg har hvertfall delt det meste av hva jeg har gått gjennom så langt iløpet i 2017. Herregud for et år og jeg husker så lite igrunnen!

Gleder meg til forsettelsen ass, noen som blir med på date? Kino, middag eller rett og slett bare litt Netflix & chill, im down!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hadde gjærne blitt med på alt jeg.

  2. Ellen Catrine Knobelauch

    Så spennende. Det tar nok ikke lang tid før du har en spesiell ved din side.
    Venter i spenning hvem den heldige blir.
    Tommel opp

  3. En dag/kveld med deg hadde vært en fantastisk opplevelse Lykke til med datinga! You can do this!