SLIK KAN DU STIMULERE FETTFORBRENNINGEN DIN

Hei og hopp dere,

Vi har alle forskjellige morgenrutiner, men en av mine er å drikke 0,5 liter med lunket vann på tom mage. Denne rutinen er rett og slett ikke så veldig digg å begynne med, men som alt annent i livet blir du vant til det etterhvert. og på samme måte som med trening, du vil se og føle resultater. De fleste av oss drikker vann som regel kaldt.

 Dette er derimot ikke den beste måten å drikke vann på om magen er tom, det vil faktisk gi flere helsemessige fordeler å drikke det varmt/lunket.

Varmt vann øker kroppstemperaturen og fordøyelsen. Når dette skjer stimuleres fettforbrenningen.

Å  drikke varmt vann på tom mage hjelper fordøyelsessystemet og stimulerer fjerning av giftstoffer som påvirker immunsystemet. Det å drikke vann i seg selv hjelper mot det meste. Du får bedre energi, bra hud er bare noen av fordelene med å drikke vann.

GIRLS: 

En kopp lunkent eller varmt vann kan noen ganger være det beste middelet for å lindre menstruasjonssmerter og hodepine.

Dessverre så glemmer vi veldig ofte å drikke vann når vi jobber eller studerer, så mitt tips er å drikke 0,5 liter vann hver eneste morgen, da vil du uansett får i deg veske som kroppen virkelig trenger hver eneste dag.


Så nyt et glass med varmt vann og kutt gjerne opp litt med sitron for å få frem den deilige smaken.

Slik drikker jeg vannet mitt når det er ligget i solen veldig lenge, neida…

Vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

The author didnt add any Information to his profile yet

4 Comments

Vivi

Reply

Bra tips! Fast morgenrutine her er å koke opp en kopp med vann sammen med ca 1 x 1cm med fersk ingefær som er skåret i skiver. Mens vannet koker skviser jeg vannet av en halv økologisk sitron i tekoppen min. Når vannet med ingefær er kokt opp heller jeg det over sitronsaften. Blandingen får stå på benken til avkjøling mens jeg tar noen enkle styrkeøvelser på mage og rygg (ca 10 min), så nyter jeg sitron og ingefærdrikken før resten av huset våkner 🙂
Ingefær har en rensende effekt på systemet, sitronen byr på masse deilig c-vitamin som er god å ha når høst- og vinterforkjølelsene setter inn for fullt rundt deg.

Immunforsvaret styrkes, huden gløder, forbrenningen øker, fordøyelsen funker og det er en så utrolig deilig start på dagen!

Ha en fin torsdag!

Margrethe

Reply

Gjelder dette også te?

Espen Hilton

Reply

Nei, dette gjelder 0,5 liter lunket vann. Litt mye å drikke 0,5 liter te på morgenen med tanke på at flest te sorter har koffin i seg. He he 😀

Sara

Reply

Dette er et veldig godt tips! Var flink til å lage meg varmt vann med sitron før, men så sklei det selvfølgelig ut. Kanskje det får bli min “tilbake til hverdagen-goal” 🙂 Hehe
Bare vær forsiktig med å drikke lunket vann fra springen, så du gjorde det her om dagen på snap. Vannet som kommer fra varmtvannsberederen kan inneholde legionellabakterier og tungmetaller (sistnevnte blir ikke borte ved koking/steking heller).

Håper du får en fortsatt fin dag 🙂

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton