PROSJEKT OPPUSSING – STUE – FØR/ETTER!

Hovedproblemet med denne stuen var veggen og taket. Det megleren ikke hadde forklart eller som sto i prospektet var at alt av vegger og tak måtte byttes ut. Når du tok hånden på veggen kunne man høre at det var lufterom på baksiden, dette var selvsagt ikke noe jeg sjekket før jeg la inn bud. Taket har jeg også fått byttet fordi det hadde samme problemet.

Før jeg la inn bud sa megler: Espen, om du bare gir prisantydning i dag kommer selger til å droppe Obos sin forkjøpsrett og leiligheten er din. Nå er ikke jeg megler, men det er vel ikke helt lov å si? Uansett så fikk de ikke prisantyding og leiligheten ble min. ( Bye felicia )

Og dette gulvet ass, makan! Det funker, men for meg er ikke det pent, og gulvet under er enda styggere, her har vi ikke bare byttet gulv, men vi har skapt helt ned til «muren» og startet helt på begynnelsen igjen.

Med det nye gulvet fra Gulvbutikk.no er mulig å klikke sammen en flytende eikeparkett i fiskebensmønster uten liming, spikring, sliping og lakkering.

Ved kjøp av dette gulvet kan du få -10% om du oppgir koden ESP2017 når du legger inn kjøpet.

Jeg mangler forsatt bilder på veggen, og klarer ikke helt å bestemme meg for om Kate Moss eller speilet skal stå i stuen. Bordet mitt fant jeg faktisk i går på Bolia, det er sykt fint, men i mellomtiden så er jeg uten.

Sofaen min er i grønn velour og kommer fra:  Yggoglyng

YggogLyng er norsk møbeldesign som holder til i Drammen som er designet og produsert for å vare. Tidløse møbler med materialvalg av høy kvalitet og jeg er besatt. De har også noen puffer som kommer i velour, og jeg angrer bittert nå på at jeg ikke bestilte en av de også.

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Neste gang skal jeg vise dere et triks hvordan dere kan få stuen til å se enda større ut enn hva den er. Super lett og lekkert.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. Hvilken farge er det på veggen? 🙂

  1. Espen Hilton

   DEt er ST.Paul Blue 😀

 2. Karoline

  Så fin farge på veggen Kan jeg spørre hva den heter?

  1. Espen Hilton

   ST.Paul Blue

 3. Elsker stilen din! Kjempe fint med fiskebenmønstet gulv og det Kate Moss bildet er så stilig.

  1. Espen Hilton

   Tuuusen takk <3

 4. Eeeelsker gulvet og sofaen !!

  1. Espen Hilton

   Tusen takk <3

 5. Fy søren så lekkert!!🤩

 6. Marit Skaget

  Alt er nydelig 😊 spesielt gulvet. Sliter med å finne tilsvarende i laminat 🤔