SLIK LAGER DU VANNMELON DRINK!

God kveld dere.

I dag er det nasjonaldagen til vannmelonen som nesten er favoritt frukten min, men det skal noe til for å slå ut ananasen.

Viste du at en vannmelon faktisk inneholder 91,5% vann. Den slukker tørsten ass og jeg elsker denne afrikanske frukten. Den er så frisk og god. Det finnes så utrolig mange deilige oppskifter som vannmelonen kan brukes til, men skal du lage en vannmelon drink ville jeg droppet isbiter, og heller laget isbiter av selve melonen.

Kutt den i biter og legg bitene i frysen, da beholder du den gode og friske smaken og melonen drinken blir ikke utvannet.

Dette trenger du:

2 Vannmeloner, lime og 70 cl vodka. En vannmelon til isbiter og en til selve drinken.

Fremgangsmåte

Hull ut en «kork» i skallet og fjern litt av kjøttet til korken. Hell innholdet av vodkaflasken i hullet i melonen til den er full. Tilsett litt lime og lukk igjen med melonkorken og legg den i kjøleskapet i to dager.

Tapp innholdet i en stor mugge og servere det til dine gjester. Du kan også dele melonen i porsjoner og servere i dessertskåler. Husk å server drinken med frosen vannmelon-isbiter for å gjøre den ekstra kald og god.

Håper den faller i smak og gratulere med dagen kjære vannmelon.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *