Oslos beste naturopplevelse!

Heiiia sportsmennesker.

Er det en ting jeg elsker så er det utfordringer så da jeg viste frem leiligheten til en kompis sier han: Herregud for en utsikt du har Espen. Siden du elsker å gå turer og kan se hele veien fra Maridalen til Barcode, hvorfor tester du ikke ut hva som er den beste tur-opplevelsen for folk?

Jeg har gått hele sommeren for å finne den beste tur opplevelsen, og dette vet dere sm følger meg på snapchat ass.

Så hva er best og hva får man på disse turene?

Favoritt nummer en er selvsagt turen opp til Songsvann – Ullevålseter hvor man avslutter ved Frognerseteren. Her kan du/dere ta en deilig lunsj eller middag etter to og en halv times tur-opplevelse. Føler du for å gi det lille ekstra kan du gå hjem igjen istedet for å ta banen til byen. Banen vil ta 25 minutter.

Eller om du ønsker kan du ta banen (nummer1) opp til Frognerseteren fra byen og gå hele veien ned igjen, denne runden er lettere med tanke på nedoverbakker.

Et aldri så lite kart fra balkongen der.

Andreplass går til Ekeberg.

Ekeberg har ekstremt mye å by på om man bare tenker ut hva plassen kan brukes til. Enten kan du trene rumpen i oppoverbakken, for her går det virkelig oppover. Eller så kan du ta med deg din kjære og overraske han/henne med liten tur hvor dere kan lese om historen på Ekeberg, og tror meg. Det er en fantastisk opplevelse.

Etterpå kan dere sette dere ved benker som finnes over alt og som har utsikt over hele byen, knekke opp en deilig flaske vin, det er sikkert ikke lov, men noen regler må brytes uansett.

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *