HER FINNER DU INTERIØR PÅ BUDSJETT

inneholder annonselenker

God morgen interiør spirer.

Etter at leiligheten min nå har blitt ferdig (mangleretpardetaljer) skjønner jeg godt de vennene mine og dere som er besatt av interiør og stil. Jeg har alltid hatt min egen stil som har vært en kombo av dyrt, billig og brukt og den stilen kommer nok alltid til å være med meg. Men nå som jeg har totalt renovert min nye leilighet er også stilen forandret, men denne gangen er den virkelig Espen kommet frem, og den er både digg og sexy om jeg får si det selv. Herregud så fint jeg har det!

Jeg tror jeg vasker over kjøkkenet mitt fem ganger om dagen og før jeg skal legge meg må sofaen være ryddet. Ja, med andre ord dere -WHO THE FUCK EM I?

Interiør for meg handler ikke om hvor mye ting koster, det handler om hvordan ting er satt sammen, på samme måte som da jeg jobbet fult som stylist back in the days. Alt er satt sammen i en rødtråd, – fra personligheten, jobben og livet jeg lever.

Jeg har shoppet litt av interiøret på Ellos sin hjemmesider og plukket noen av favorittene som jeg tenkte å dele med dere, under bildet finner dere link. De har veldig mye fint og det er bra priser også.

Blå dag-seng i velour finner du HER!

Nattbord som jeg personlig heller ville brukt i stuen med en sykt fet kaktus på toppen. Du finner bordet HER!

Lenestol i rosa velous hadde passet perfekt til min sexy grønne velour sofa og mitt fiskebeinsgulv. Du finner stolen HER!

Vintage speil til gangen. Du finner det HER!

Denne stolen har jeg faktisk stående i gangen hos meg. Sykt behagelig og sitte i, og den er mye finere i virkeligheten enn på dette bildet,- og dere finner stolen HER!

Svart hylle i tidløs design som er produsert av jern. Denne er perfekt enten til å stå på gulvet eller å henge på veggen. Du finner den HER!

Denne lampa har jeg lagt inn på bestilling, håper den passer inn hos meg da. Du finner lampa HER!

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *