PROSJEKT OPPUSSING – KJØKKEN – FØR/ETTER!

Heia der!

Endelig skal jeg vise dere før og etter bilder av leiligheten min, men tenkte vi kunne begynne med kjøkkenet først siden det er favoritt plassen min for det er jo her jeg lager mat-menyene til dere, og etter resultatet har jeg fått så mye inspirasjon til å lage enda mer sunn og spennende mat på budsjett, kanskje en liten matbok, hvem vet!

Da jeg kjøpte leiligheten var jeg ganske nedbrutt i hodet og forvirret, og skjønte ikke helt hva jeg hadde gjort i det megleren ringte meg og sa, den er din, Espen! Jeg bare faen, men jeg vil jo ikke ha denne, ha ha. Seriøst, helt borte var jeg, men det får dere nok se på bloggerene i sesong 7.

Men jeg er kreativ og liker og bruke hodet mitt, så etter litt undersøkelse på det store internett har jeg totalforandret denne leiligheten og fått satt på mitt eget særpreg, og jeg er så forbanna happy med resultatet. La oss begynne med kjøkkenet dere.

INSPO:

FØR

Som dere ser er kjøkkenet bak disse to veggene. Etter inspirasjon fra et bildet på Instagram ville jeg slå ned veggene og lage et kjøkken som var lysere og luftigere, men på “budsjett"

ETTER:

Funfact- Interiørbutikkene bruker samme fargekart som vi gjør innen motebildet, det er kult og gjør ofte at mote-stilen din forlenges fra leiligheten til gata, eller fra interiør-bildet du har hjemme til streetstyle stilen din.-

Marmor gjør kjøkkenet litt mer eksklusivt og sammen med fiskebeinsgulvet fra Gulvbutikk.no er totaltforandringen super hot. Jeg får gi dere -10% på gulvet om dere bruker kode : ESP2017

Vi ses på instagram eller snapchat @EspenHilton, det er bare å spørre eller legge meg til.

The author didnt add any Information to his profile yet

22 Comments

Kristina

Reply

Helt nydelig!! Elsker det!

Anne Vinnes

Reply

Lekkert, berre lekkert<3

Mariel

Reply

Herreguuud så fint!! Håper du blir fornøyd med resten 😀

Siri

Reply

Skikkelig stilig! Elsker gulvet.

Kamilla

Reply

Det ble dødsfint!!! Elsker fargene og gulvet ❤️

s

Reply

WOW, hadde aldri sett for meg dette kunne bli SÅ fint!

Trine

Reply

Hei. Hvor kjøpte du marmor veggplatene?

Espen Hilton

Reply

Hey

Det er faktisk kjøpt på ikea 😉

Avin

Reply

Kjempe fin Hvor er såpedispenseren fra?

Espen Hilton

Reply

Hey 😉

Den er kjøpt på Ellos 😉

May Stine

Reply

Eeelsker Så utrolig fint!! Grattis Hva heter fargen du har på veggen?

Espen Hilton

Reply

Den heter st.paul blue.
Men jeg anbefaler også st. paul Oslo, den har mer grønt i seg.

Trude Nistad Lien

Reply

Så fantastisk lekkert! Og det gulvet!!Gleder meg til å se resten. Men du, hvordan åpner du skapdørene? Kan du snappe det?

Espen Hilton

Reply

Tuuuusen takk 😀

Ha ha fantastisk Trude, jeg skal snappe det for deg nå jeg 😀 To sekunder.

Ina

Reply

Kjempefint Vet du hvilken hvitfarge det er på kjøkkeninnredning din ?

Espen Hilton

Reply

Hei Ina. Tusen takk for det. Klart det. Legger ved linken til deg jeg. 😀

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40273178/

Anne Karlengen

Reply

Så vanvittig lekkert det har blitt Grattis med nytt kjøkken

Monica

Reply

Wooow… Love it

Liksomfruen

Reply

Rå lekkert! Den følelsen når det er ferdig, er bare helt magisk 🙂 Nyt den nyoppussede leiligheten og kos deg max 🙂

Espen Hilton

Reply

Ahhhh Tuuuusen takk <3

Jorunn

Reply

Det var bare Superlekkert

Marthe Sørflaten

Reply

Det ble dritlekkert! Digger gulvet, fargen og varmen, og ikke minst den elegante og intense blåfargen på veggen! Inspo!!

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton