BALKONGMØBLER PÅ BUDSJETT :D

God morgen og glad søndag fra verdens beste ute kontor i 18 etasje på Grünerløkka. Det er så utrolig deilig vær om dagen så da klokken slo syv i går kveld ble jeg så overgiret på å gjøre noe på balikisen min. Det å sitte på balkisen i dette været og jobbe må være pure luksus for både kropp og sinn, hvertfall med tanke på all problem jeg har hatt med oppussingen.

Jeg hadde veldig lyst på en liten sofa, men for å gjøre det enda billigere kjøpte jeg to stoler som jeg koblet sammen. La på to puter og vips så ble det en liten balkong sofa på budsjett

Totaltprisen for to stoler, et bord, puter og den sorte lysholderen: 2.300 kroner på IKEA.

I dag bruker jeg plassen til blogge.kontor, men i går kveld spilte jeg chill musikk, tok et glass rødvin og hadde følelsen at jeg hadde en trope natt i NYC . Jeg har virkelig verdens beste leilighet ass. Det er faktisk en leilighet til salgs ved siden av meg om noen har lyst å bli naboen min.

Nå skal jeg bare få meg litt planter her ute, en grill og litt lamper så er jeg klar for å invitere på date her ute. Koselig ass.

  

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

The author didnt add any Information to his profile yet

10 Comments

Julie

Reply

Shiiiit så lekkert!

Espen Hilton

Reply

Åhh tusen takk <3

Cecilie

Reply

Så fint det ble Espen, og veldig bra utnytting av plassen du har å boltre deg på:) lurte på hvor du hadde kjøpt stolene og putene, og hvor gulvet ditt er ifra?

Ha en forsatt fin søndag

Espen Hilton

Reply

Tusen takk, det står jo hvor det kommer fra 😀

Gulvet er også IKEA 😀

Anne Vinnes

Reply

Herlig koselig:-) kommer gjerne på besøk der og gjer deg ein go klem

Anne B

Reply

Omg såååå fint det ble :)))

Anne S

Reply

Hei Espen, det ble fint! Tenker å gjøre noe lignende, ble veldig inspirert:) Hva heter modellen på stoler og som du kjøpte fra IKEA?

Espen Hilton

Reply

Hei du, disse finner du veldig lett. De kommer i brun og sort. 750kr PR stk.
Sorte er litt dyrere.

Husker ikke hva modellen heter 😉

Mammamia

Reply

Kjøper nabo leiligheten jeg – for en utsikt

Siri

Reply

Veldig koselig!

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton