HUN BLIR TVUNGET TIL Å LEVE SOM EN CONCUBINE

Hola amigoz!

Jeg kjenner meg nesten litt klar for å flytte ut av Norge igjen jeg. Det er bare noe med den følelsen av å være en plass i verden hvor ingen kjenner deg, hvor ingen vet hva du holder på. Du er 100 % anonym og spør folk hva du driver med så sier du at du kjører isbilen eller jobber på søppla. Digg! En annen ting med med utlandet og vertfall Spania er maten, tomatene og to liter fersk presset orange juice til fire euro, hello!

I går lå jeg litt syk så da fikk jeg tatt sjekket ut litt nye TV-serier som jeg bare må anbefaler til søndags-daten eller Tinder daten deres. Disse to seriene er mørke og dystre med noen fantastiske skuespillere som leverer så bra at du ikke klarer å legge computeren  fra deg. Kanskje de ikke passer til en Tinder date da, mulig disse passer bedre når du er alene eller i et “rolig" forhold.

Man skulle tro det var Quintent Tarantino som sto bak disse to nye seriene. Men det er Bryan Fuller og Michael Green som står bak TV-serien American Gods som er utviklet for premium kabelnettet Starz. American Gods er basert på roman med samme navn, skrevet av Neil Gaiman og opprinnelig utgitt i 2001. Serien fant jeg da jeg googlet boken, gled dere. 

THE HANDMAID`S TALE

I en dystopisk fremtid, er en kvinne tvunget til å leve som en concubine under et fundamentalistisk teokratisk diktatur. Serien finner du på HBO. Just google it!

Håper dere liker seriene, jeg gleder meg hvertfall til det kommer en  ny episode ut neste uke. Vi ses på snapchat & Instagram så lenge. @EspenHilton

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton