En annerledes gåtur

Glad søndag dere.

Herregud, lørdag klokken 10:00 ringer Lene, Espen blir du med på gå tur med Levi? Ja sååå koselig, jeg kommer. Klokken 12:30 søndag var jeg hjemme igjen. Det ble en litt lengre gårtur enn planlagt kan man si, og mer enn det tenker jeg ikke over det faktisk. Mulig litt etter jeg åpnet snapchatten min og ser at jeg hang med russen plutselig, men uten om det gir jeg blanke F! Er det ikke sånn livet skal være av og til da, slappe av og ikke overtenke på alt som skjer og hva andre mennesker tenker, herregud jeg elsker livet ass.

Vi dro også på en liten shopping tur hvor jeg dro frem styling kunnskapene mine igjen og tvang hu mor til å kjøpe denne kjolen fra HM trend. Kjolen er perfekt nå mot sommeren, og den koster bare 499.-

Den er nettopp kommet inn i butikken så her er det første kvinne til mølla, og gutter, kommer du hjem med en slik kjole til dama, ja da skal jeg love deg du får en bra helg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *