Du fanget meg med intens energi, Og det var da jeg forelsket meg i deg

Endorfinene bobler i kroppen min, men sånn var det ikke før. Du gjør meg hinsides glad, men før fikk du meg til å gråte..

Ingen utfordrer meg slik som du på godt og vondt, men før var det bare vondt.

Den dagen jeg kom over dørstokkmila var den dagen jeg sprang for livet i skogen. Bort fra det vonde, bort fra de som hatet meg og bort fra alt stress. Og det var da jeg forelsket meg i deg. Du fanget meg med intens energi, lyst og ga meg resultater. Du ble min beste venn og i dag er du en naturlig del av meg. Du er min hobby, min mentor og min karriere. Du har gjort meg til den jeg er i dag. Du er min beste venn.. DU er trening.. og jeg har i dag takket være deg overgått angst, spiseforstyrrelser og selvhat.

Det er mange som stiller litt krisiske spørsmål til hvorfor jeg trener så mye som jeg gjør.

”To ganger om dagen? Er du sikker på at spiseforstyrrelsene dine er borte?

 ”Du kan umulig være et sunt forbilde så obsessed som du er av trening”

 ”Hvorfor unner du deg aldri godis når du trener så mye?”

Spørsmålene er mange, og derfor er det viktig for meg å skrive ett innlegg som får mine deilige lesere til å forstå hvor denne elsken og ”avhengigheten” kommer fra.

Dere vet min bakgrunn og hvor jeg kommer fra, dere vet at kropp er et sensitivt tema for meg og at jeg hele livet har tenkt ”sålenge jeg blir tynn så blir jeg lykkelig”. Jeg tok SÅ feil da, men min livstil og helse har aldri vært bedre enn hva den er i dag.

Jeg mener ikke at NOEN må trene to ganger om dagen for å være sunne, lykkelige eller sexy. Mitt ønske er å inspirere og ikke minst vise at ALT ER MULIG, uansett hvor tidlig eller sent det er på dagen eler hvor mange ekstra kilo du har. Jeg er så heldig å ha en jobb hvor jeg kan bestemme min egen tid, det er det ikke alle som er. Men trening for meg handler om alt annet enn å bygge Norges mest sexy kropp. Trening for meg er terapi. Her får jeg utløp for sinne, frustrasjon og jobbideer. Jeg gjør meg klar for fest på trening og jeg gjør meg klar for en tung jobbuke på trening.

Jeg har en leser som har motivert meg ekstra mye til å fortsette med å gi treningstips som man kan gjøre hjemme og på gymmen. Denne leseren satt hjemme, var lat og overvektig. Det var tungt for henne og jogge og det var tungt for henne å stå opp. Idag har hun blitt kvitt unødvendige kilo som har gitt henne overskudd til så mye gøy i hverdagen. Lek med barna, cafe med venner, toppturer eller vanlige gåturer i marka.

Alt dette takket være mine ”ned i vekt” menyer og hjemmetrenings tipsene mine. Det begynte i det små, nå jogger hun hjem fra jobb hver dag. Og TRO MEG!! Hun var vakker for 20 kilo siden, men hun bar ikke kroppen sin med samme type stolthet. Hun følte seg ikke vakker. Og DET mine damer og herrer, DET er det essensielle med trening, helse og kosthold

Hvordan du føler deg! Ikke hvordan du ser ut! Gjør det du må for å føle deg bra, folk vil kommentere uansett. Men det driter vi i ! KJØR PÅ! 

Ha en deilig og energirik fredag, så ses vi på snapchat og instagram @EspenHilton

Hej hopp røvere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Du er en gledesspreder uten sidestykke og ei hærlig motivasjonsbombe! 🙂
  Ha en super fredag!:)

 2. Man kan jo ikke unngå å bli motivert av å følge bloggen og snappen din!
  På ønskelista mi står det uten tvil en PT time eller to sammen med deg for å lære noe av alt det du sitter inne med 🙂

 3. Hey Mr. Handsome!
  Du er en stor inspirasjon for mange, å spesielt meg! Stå på! Folk har altfor lite å bry seg om å ta seg til!
  God helg!

 4. Kjekkas! Så fint skrevet og spes, hvordan du føler deg! Ikke hvordan du ser ut! Så viktig og riktig sagt 🙂

 5. Herlig&ærlig deling Espen Heier på deg, lykke til videre!
  mvh Miriann H. Urlandå