interiør hjemme hos meg.

I går dro jeg innom den ene interiør butikken etter den andre her i Oslo, og det er så sykt mye fint på markedet om dagen at jeg ikke helt hvor jeg skal legge fra meg lommeboken, men en ting som er 100% sikkert er at jeg kommer til å få det jævla sexy hjemme når alt er ferdig. Planen min er først er å bygge et sykt fett soverom, om jeg får det etter planen i hodet mitt er det ganske nyskapende med en tvist, men venter forsatt på svar om oppussingsgutta klarer å få dette til, spennende. 

Nytt gulv er handlet inn også, det er så sexy altsår. Det er fiskebensgulv og det beste av alt er at jeg får gi dere masse prosenter i avslag hos denne levrandøren. Yay!

Tenk dere skandinavisk stil som møter New York, can you feel it? Herregud dette blir så bra. Gleder meg. 

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton så lenge

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Interiørbutikktips: Backe i Grensen som ligger i Akersgata, med mindre du allerede har vært der selvsagt:D