Jeg har bestemt meg!

Klokken er nå 0520 denne tirsdags morgen og ja, jeg er så forbanna trøtt at jeg sikkert kunne gitt naboen på 88 hjerteinfarkt om hun hadde sett meg nå.

Jeg kan også sove lenger om jeg vil det, men som person er jeg jævla sta om jeg legger en plan og setter et mål. Min plan i dag er å komme meg på trening innen klokken er 06:00 bare for å bevise at ja jeg kan. Jeg skal da være ferdig med treningen innen klokken er 07:30 evt klokken 08:00. Alt kommer ann på energien.

Kan jeg komme meg opp og på trening før jobb, da kan du også. Det handler bare om å sette seg et mål og legge en plan, noen timer etterpå er du på jobb med masse energi og du er ferdig trent, digg tanke da, og det beste er at det trenger ikke bare være en tanke, det kan bli en realitet, men da må du få ræva i gir og gjøre noe med det.

Vi ses litt senere, nå skal jeg løpe mot Sats.

Big kiss

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *