Verdens beste brød for magen.

Ladida campers, og forsatt glad fredag.

Er dere klar for verdens beste brød for oss som sliter litt med magesekken om man spiser «vanlig brød»? Jeg spiser veldig lite brødmat, og grunnen er veldig simpel. Etter jeg sluttet med brød mat har energien min vært bedre, magen er ikke lenger oppblåst og jeg promper liksom ikke så mye lenger. Vi promper alle sammen, det er ikke flaut, det er en del av livet.

Skal jeg kose meg med brød blir det enten uten gluten, spelt eller favoritten som må være Dansk rugbrød som man får til en billig pengesum på Rema et tusen. Knall godt for magen.

» En australsk forskergruppe har funnet ut at både gluten og karbohydrater fra brød kan gi ubehag i magen»  Så da vet vi det!

Jeg er vokst opp med dansk rugbrød pga dansk mor, og han hun var sammen med kom også fra Danmark, så om man slå sammen to patrioter har man da Dansk rugbrød og røde wienerpølser i hver eneste gebursdagsfest, yay!

Du får også en pakke med 100gream laks på Rema shappa til 30 kroner tror jeg det kostet. Stek tre egg men ha seks egge hvite i blandingen, da sitter igjen med verdens beste proteinbombe som er perfekt til lørdag/søndags frokosten. Dette måltidet metter lenger og det er billig for lommeboken.

Eller lage ditt egent rugbrød hjemme.

  • Fordeig: Bland sammen mel, solsikkekjerner, linfrø, salt og vann. Elt deigen godt for hånd eller med en kjøkkenmaskin på laveste hastighet. Deigen skal være klissete.
  • Dekk bakebollen med plast. La deigen stå i minst 4 timer eller natten over.
  • Hoveddeig: Varm vannet til det er fingervarmt, 37 °C. Smuldre gjæren i den lunkne væsken.
  • Tilsett gjærblandingen, hvetemel og sirup i fordeigen.
  • Elt deigen godt, på laveste hastighet dersom du bruker kjøkkenmaskin. Deigen vil fortsatt være litt klissete. Dekk bakebollen med plast, og la den stå i ca. 1 time.
  • Del deigen i 2 like store emner. Form avlange brød.
  • Legg dem i smurte 2-litersformer. Trykk deigen forsiktig ned i formene med en våt hånd. Dekk formene med et klede, og la dem stå på et lunt sted i 25–30 minutter til brødene fyller formene.
  • Stek brødene nederst i ovnen på 225 °C i 40–60 minutter. Avkjøl på rist.

Vi ses på snapchat & instagram @EspenHilton. Nå skal jeg trene kardio på mølla. Ses på trening dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *