Tusen takk Danny!

Invitert

God fredag dere.

Det er ikke ofte jeg drar ut på eventer lenger, og mye er fordi jeg ikke orker overfladiske mennesker og bullshit, keep it real, men i går dro jeg innom Danny, eller Daniel Wellington sin butikk åpning i Karl Johan, og kan ikke annent å si at jeg storkoste meg. Jeg har alltid vært veldig fan av DW klokkene så at han nå er kommet til Oslo og Norge, da trenger man ikke wifi for å kjøpe en klokke lenger, ha ha.

Jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget btw, men vet det er mange som liker klokkene til Dannyboy.

Om dere ikke kjenner til Erica, så er hun ei lita snelle fra Trondheim som dere må følge nøye med på fremover. Snart er hun også aktuell med bok, og hun har en av de morsomste og uhøytidlige bloggene i Norge. En dag skal vi gifte oss og få mange rare barn, to hunder og en katt som skal hete Nicki Minaj, just saying!

Jeg er på en aldri så liten kickass diett om dagen, men så serverte de små burgere og jeg endte selvsagt opp med å trykk fire stykker inn ned i kjeften, sykt digg. Elsker hamburgere, fuck diett ass! Kasta brødet i søppla, spiser ikke luft og smør på en torsdag!

Ellers kan jeg formidle at Ullebø og Hilton liker å kle seg opp i samme jakker når de skal på event. Kul jakke da, de er fra BLK DNM.

Takk for eventen Danny, vi ses snart igjen og i mellomtiden ses vi på Instagram og snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *