Stjel festival stil min på budsjett.

Heiiia dere og god kveld.

Festival sesongen er snart i gang for full guffe og gjett om jeg og klesskapet mitt gleder oss til å dra på «moteoppvisning» Det er faktisk sånn det har blitt på festivaler i 2017 føler jeg. Motestilen er like viktig som musikken og artistene som opptrer, og det synes jeg personlig er drittkult.

I år skal jeg dra ned til sørlandet og kose meg på Palmesus, som kanskje Norges beste sommerfestival om du spør du meg.

Men er det en festival jeg elsker, så er det Coachella. Festivalen som er mer enn bare musikk. Den er vårtidens Woodstockfestival. To helger på rad går denne festivalen, men det er første helgen som teller, helgen etterpå er helt ok. Så skal du reise på Coachella, husk det er helg nummer en som teller, ha ha.

En annen favoritt er Austin music festival I Texas. Dette er en solklar vinner hos meg. I fjor var Kygo på plass, det er litt kult med tanke på hvor stor denne festivalen faktisk er. Du kan booke billettet på https://www.aclfestival.com 

I dag skal jeg på en kjempe moro event og tenkte å kaste på meg litt retro/hippi klær.

Pepsi t-skjorte er rett og slett noe av det hotteste du kan få om dagen. Denne er på budsjett og koster deg 169 kroner fra Zara. Jakken er også fra Zara og koster 899.-

Bli med på event i kveld da via snapchat og Instagram @ESPENHILTON

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *