Gjør rumpepress med spisebordet hjemme

Happy workout day guys!

Er vi klare for å gi kroppen en aldri så liten kick i rumpestumpen i dag? Det finnes mange måter man kan få pulsen opp på mens du trene stumpen samtidig, men en av mine favoritter er når man kan gjøre det sammen med en kompis, og gjerne på en litt old fashion måte. Finn frem et stort bilhjul om du har det liggende, ha ha. De har det hvertfall på Sats Ringen.

Har du ikke hjul kan du finne noe annent, et tre, en gammal stol, igrunnen alt som kan løftes og kastes rundt kan brukes til denne øvelsen. Er du sur på mannen, bruk han, neida.

Når Stian og jeg jobber med dette hjulet kaster vi det frem, bare husk at det er rumpa som løfter hjulet, hendene er bare med på å støtte. Tungt, effektivt og jævla gøy.

Push opp og kast hjulet over ti ganger, snu og gjør det samme på vei tilbake. Oppsummert er dette 60 stykker. De kjenner både i nedre del av ryggen, rumpa og på kondisjonen. Håper dere liker den.

Du kan faktisk stå helt stille i ditt egent hjem å gjøre denne øvelsen, bruke spisebordet i det du løfter. Du går ned i en knebøy og i det du presser opp løfter du bordet på høykant, sett deg forsiktig ned igjen og forsett slik 12 X 3. Jeg love det brenner i rumpa og du trenger ikke dra ut fra leiligheten/huset ditt.

Ps: Rydd av bordet ditt først og husk at du ikke skal snu bordet, bare løfte opp og ned igjen.

Ha en strålende rumpetrening håper det svir og resultatet kommer hoppende. Vi ses på snapchat og instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *