Slik lurer jeg mine klienter!

Vi starter med treningen i morgen, så i dag kan vi spise dobbelt. Det er noe ekstremt mange sier på søndager dagen etter en fuktig kveld på byen. Jeg har sagt det selv jeg, men sannheten er at dagen etterpå er du ikke motivert til å trene for da har vi laget det vi alle kaller for «blå»mandag.

Den mandagen hvor vi fokuserer på hvor utrolig slitne vi er etter en kjempe gøy helg, så hva gjør vi på en «blå» mandag? Vi fokuserer på hvor slitne vi er, samtalene på jobb går oftes i -nå er jeg sliten – Nå gleder jeg meg til å hjem å slappe av- Jeg er så trøtt, er ikke dere trøtte i dag? Så da skaper vi ikke bare en kjempe dårlig energi på jobben, men vi er alle med på å gjøre «blå»mandagen til verdens dårligste arbeidsdag.

Det må være en dritt dag for hun som betaler lønnen deres.


Så stedet for å lage unnskyldninger etter unnskyldninger om hvor sliten du er eller hvor utrolig opptatt du er til å ikke trene skal jeg gi deg mitt triks i dag.

Da jeg begynte å trene snudde jeg tanken » Jeg begynner i morgen» og  begynte å si til meg selv-  Da stikker jeg på trening! Det ble bare en rutine som ble lagret som en del av livet ditt. Og til deg som sier du er for opptatt og ikke har tid til trening, ja da må du gjøre en liten upgrade i livet ditt. Det holder med 15 minutter bevegelse hver dag, du må ikke dra på treningsenteret. Du kan gjør det hjemme, i en trapp, i sofaen, på gulvet eller med barna.

Livet ditt burde være det første du prioriterer hver dag. Du er sjefen og det er du som bestemmer. Så hva har du bestemt i dag? Sove, slappe av fordi du har fri eller ut å bevege deg?

Nå over til hvordan jeg lurer mine klienter til å pushe seg litt ekstra hverdag.

Finn frem dine topp fem sanger. Disse skal du legge på en liste etter hverandre på telefonen. Trykk play og la alle sangene spille helt ut mens du er i bevegelse. Når sangene er ferdig, da er du ferdig med dagens trim. 1 sang varer ca i 3 minutter, hva er 3 X 5? Det er 15 minutter det. Så lett kan det gjøres.

Spis sunt, kos deg med både vin, flesk og godis, men gjør det på en fornuftig måte. Og viktigst av ALT hold kroppen i bevegelse.

Glad fredag dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Det var et helt GENIALT TIPS 🙂 Fem favoritt sanger og 15 min i bevegelse!