HOMOFILE BORTFØRES OG DREPES

Er det en ting som gjør meg ekstremt forbanna så er det når mennesker skal snakke eller ha meninger om ting de ikke vet en damn shit about. Som når stright mennesker skal utale seg om hvor syke homfile er, eller at homofili er et valg. Det jeg ønsker å vite er hvordan fant stright mennesker ut at homofili var et valg?

Jeg skjønner ikke hvor mange ganger, eller hvor mange kamper man må ta for å spikre dette inn i hodet deres: Homofili er ikke et valg, og kan man også en gang for alle slutte å tenke sex bare fordi to mennesker har funnet kjærligheten med hverandre.

Kjærlighet er kjærlighet, og om du vet hva kjærlighet er, da vet du at det ikke er et valg. Man kan ikke bestemme over følelsene sine.

Så over til noe av det viktigste du/dere kan gjøre denne påsken.

Den 1. april informerte den uavhengige russiske avisen Novaya Gazeta at hundrevis av antatt homofile menn er blitt bortført i Tsjetsjenia i løpet av de siste dagene. Bortføringene har skjedd i så stort omfang at det synes å være del av en koordinert kampanje. Mennene skal ha blitt torturert, mishandlet og tvunget til å angi andre personer som har såkalt «avvikende legning». Avisen hevder å ha bekreftet informasjon om at minst tre av mennene er blitt drept av personene som bortførte dem. Avisens kilder forteller at det kan være adskillig flere.

Noen av mennene har kommet til rette igjen, angivelig fordi deres seksuelle orientering ikke er blitt bekreftet av personene som bortførte dem. De vil likevel stå i fare for videre forfølgelse på grunn av en utbredt intoleranse og hat rettet mot LHBTI-personer i Tsjetsjenia.

Signer aksjonen for å be russiske myndigheter om å stanse forfølgelsen av homofile menn i Tsjetsjenia.

Gå inn på siden HER og signèr aksjonen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Eva Merete Sharmy Jespersen

    Signert og enig med deg!
    Kjærlighetens veier er uransakelige

  2. Størst av alt er kjærligheten mellom to mennesker.
    Jeg er lykkelig når jeg ser andre har funnet kjærligheten. Uansett kjønn.