Leiligheten på innsiden!

unnamed-122

God fredagsmorgen dere,

Jeg våknet opp i dag klokken 06:00 fikk ikke sove noe mer, det er da man skjønner at man begynner å bli gamel. Legger seg i 23 tiden og opp så tidlig, føler meg litt som bestefar. Forskjellen er at jeg kan drikke kaffe og skrive her på bloggerten, mens han tok kaffen og dro ut for å dyrke poteter. Det er faktisk en ting jeg savner utrolig mye fra barndommen, mat fra egen hage, det kaller jeg for luksus livet.

Jeg vet det er mange av dere som lurer på hvordan leiligheten ser ut på innsiden, og det skal jeg dele med dere, men først skal jeg pusse opp slik at jeg kan vise dere før og etterbilder. Det er jo alltid gøy å se forskjellen, er dere ikke enig? Planen min er hvertfall velour sofa, fiskebein gulv og marmor bord. Med andre ord, ganske så fancy shit dette. Jeg tror det kan være lurt å lage et moodboard når man skal pusse opp, da har man et bra utgangspungt å jobbe ut fra.

unnamed-121

Men før jeg begynner på moodboard må jeg jo bare si at jeg elsker musikk fredager – All musikk er ny på høytalere hele helgen, og treningen blir alltid litt bedre med helt ny musikk, så her får dere helgens nye favoritter.


Janji – Drown Together (feat. Thriving Ivory)

Alvaro Soler – Animal (Javi Sanchez Remix Rumbaton)

Alan Walker – Ignite

Madden : Echo (feat Chris Holsten)

Nico Santos fest Broiler – Goodbye to love

Alle Farben feat Janieck – Little Hollywood

Dere finner også all musikken på min musikkliste music1 på min spotifykonto: @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Gratulerer med ny leilighet! Alltid kjekt å se før og etter bilder, gir bedre inntrykk 🙂 Hvor i Oslo har du kjøpt leilighet ?

    1. Espen Hilton

      Tuuusen takk 😀

      Denne er på Løkka. JA, gleder meg til å dele