IM ON TOP OF THE WORLD!

God morgen dere.

Jeg kom hjem fra Marbella i går kveld og tok for første gang en helt ny vei hjem fra Oslo S. Da jeg endelig kom meg inn i leiligheten fikk jeg en følelse av tomhet og tristhet. I dette øyeblikket gikk opp for meg at jeg starter helt på nytt i dag. Ny leilighet, ny adresse og 100% alene, men mest av alt føler jeg meg on top of the world.

Jeg vet ikke om dere noen fikk sett serien The City som var en spin-off av TV-serien The Hills som gikk på MTV back in the days. Det er slik jeg føler meg om dagen.

Serien handlet om Whitney Port som flytter til NYC for å satse innen motebransjen, med seg hadde hun et kamera team som filmet henne 24/7. Hun får seg en leilighet med utsikt over hele byen, på samme måte som jeg har fått meg nå. Hun jobber hardt for å oppnå drømmene sine og møter nye og spennende mennesker hele tiden. Jeg føler jeg har tatt over rollen og har blitt en karakter i denne serien, bare at serien jeg er med på heter Bloggerene og kommer på TV snart. Jeg føler jeg lever i en fantastisk fin, rar og surrealistisk boble om dagen, hvor tankene og følelsene er mer levende enn noen gang.

Jeg sa opp jobben min for 12 årsiden i Kristiansand med et mål i sikte. Drømmen om å skape og dele i storbyen. Stå på egene bein og kjenne på både redsel og det å presse egene grenser. I disse dager føler jeg energien og tilstedeværelsen aldri har vært større. Tenk at denne balkisen er min? Her kan jeg sitte hver eneste dag å drikke kaffe, yay.

Om dere ikke har sett The City, legger jeg ved promoen her.

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei Espen! Digger bloggen din. Ser ut som du har en veldig fin utsikt i den nye leiligheten din, når har du tenkt å dele bilder fra resten av leiligheten? Er så spent

  1. Espen Hilton

   Heiiia 😀 Tusen takk. Ja, veldig fornøyd så langt. Jeg skal lage en før og etter sak tenkte jeg så da venter vi til alt er 100% klart så skal jeg dele vettu. Gleder meg til å vise frem:D

 2. Gratulerer sååå mye med ny leilighet og DEN utsikten 🙂 Wow! Der kommer du til å kose deg med kaffekoppen og nyte herlig utsikt 🙂 Gleder meg til å se hvordan du vil ha det. Kjøpte du forresten den blå sofaen du la ut på snap? Den var kjempe fin 🙂

  1. Espen Hilton

   Tuuuusen takk <3

   Nei, har ikke kjøpt den enda. Skal sjekke litt flere butikker før jeg bestemmer meg 100%

 3. Cathrine

  Nå må jeg se på The City igjen! 😉

  1. Espen Hilton

   Ha ha ha 😀