Inspirasjon til sommerhagen

unnamed-98

God søndag dere.

En av de beste tingene med Marbella er dens destingtet arkitekturstil, og spesielt når det kommer til å finne egen inspirasjon nå som jeg har shoppet meg ny leilighet som skal pusses opp. Herregud som jeg gleder meg til å dele dette med dere.

Gulv skal byttes, kjøkkent skal bli nytt, fliser skal shoppes og legges på gulvet og jeg skal på en måte bli «ny» igjen, men mer om dette kommer dere til å se på Bloggerene til høsten.

unnamed-103

Disse bildene er fra oppgangen hos naboen vår i Marbella. Hvor rått har ikke de det i inngangspartiet sitt? Sånn vil jeg gjerne ha det på balkongen min også. Den er i 18 etasje med panorma utsikt over Oslo, yaaaz sier nå bare jeg, gleder meg til å sette igang med alt dette, eller rettere sagt, gleder meg til folkene jeg har leid inn blir ferdig med ALT!

unnamed-100unnamed-104unnamed-102unnamed-101

Nå skal jeg kaste denne kroppen i femte gir og komme meg ned på stranden, sol og sommer i Marbella. Livet skinner med andre ord. Vi ses på snapchat og instagram @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *