Dia de los muertos

caroline30-bolgenogmoi-ottossonphoto-4285-Redigera

God morgen dere.

Jeg har nettopp fått bildene fra sist lørdag da Lene og jeg dro for å feire Caroline sin 30 årsdag.

Temaet var Dia de los muertos, eller som man sier: Night of the living dead. Temaet tar meg rett tilbake til da jeg jobbet i Mexico. Kostymer, temafester og fine mennesker hele natten er noe av det gøyeste jeg vet, hva tror du jeg tenker om halloween liksom, ha ha #Elsk

Jeg har tatt meg noen dager «ferie» etter mye flytting, innspilling og så i dag blir det bare en liten oppdatering for jeg vil ut i solen og slappe av, men jeg er online på snapchat og instagram @Espenhilton, evt Tinder også om dere vil matche, neida, joda…….

Ha en magisk lørdag videre, så ses vi snart dere.

caroline30-bolgenogmoi-ottossonphoto-4152caroline30-bolgenogmoi-ottossonphoto-4367caroline30-bolgenogmoi-ottossonphoto-4203

S.E.L.F.I.E

caroline30-bolgenogmoi-ottossonphoto-4277

caroline30-bolgenogmoi-ottossonphoto-4318caroline30-bolgenogmoi-ottossonphoto-3998caroline30-bolgenogmoi-ottossonphoto-3959

TUSEN TAKK FOR EN HELT FANTASTISK FEST CAROLINE,

& TAKK FOR MAGISKE BILDER BENNY OTTOSSON

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *