Slik blir du kvitt kviser, arr og flekker i ansiktet!

annonse
unnamed-96
Bilder er fra dag 1. ( legg merke til flekkene)

Jeg synes det er viktig at vi menn også tar vare på huden våres på samme måte som vi liker å pumpe opp brystkassa hver eneste helg før vi skal ut på byen, face it, det er sant! Det er ofte en ting vi menn glemmer helt bort og det er ansiktet vårt. Vi tenker mer bryst, biceps og magetrening, men husk at kvinnene legger veldig godt merke til hvor sliten du ser ut, ansiktet må også trenes og det trenger veldig mye fuktighet, det er ikke flaut gutter, det er viktig!

Helt siden jeg så mine blogg-kollegaer Caroline, Marna og Lene teste ut Swiss clinic sine Skin Renewal produkter har jeg virkelig lurt på om dette faktisk funker så bra som de sier, eller blir de betalt veldig godt for å promotere produktet!

unnamed-95

Jeg bestemte meg for å sende over en mail til Swiss clinic og spørre om jeg fikk teste dette ut selv. Dette er første gang på mine snart åtte år som blogger at jeg selv sender en melding til en forhandler for å spørre om jeg får lov til å teste et produktet ut for dem. Nå syv dager etter kan jeg faktisk se forskjell på huden min, og det jeg testet var Skin Renewal behandlingen som består av Skin Roller og Rejuvenating Serum.

Sammen stimulerer produktene produksjonen av kollagen, huden strammes opp og man får en bedre elastisitet og jevnere hudtone. Behandlingen redusere fine linjer. rykner og arr og for dere som sliter med kviser så er dette virkelig noe jeg kan anbefale.

unnamed-94

Jeg bruker rolleren som er 0.2 mm og bruker den over hele ansikter. De små piggene i rolleren er med på å lure huden din slik at den skal tro den blir skadet og automatisk må den produsere ny hud og derfor forsvinner flekkene du har fått gjennom alt for mye soling, alkohol og eller andre ting i hverdagen.

Husk å bruk god tid og rull 3–4 ganger på samme område, før du bytter retning. Rull minst 4 retninger: vertiskalt, horisontalt og diagonalt begge sider. 

Det er anbefalt å behandle huden i 5–7 dager, la huden så hvile i like mange dager før du forsetter behandlingen igjen, det er best å gjøre behandlingen på kvelden siden effekten gjør huden rød.

Jeg får lov å gi dere 20% avslag om dere har lyst å teste denne ut selv. HER kan dere bestille Skin Renewal behandlingen så kommer Skin Roller og Rejuvenating Serum rett hjem i postkassen din. Rabattkoden ”HILTON20” 

unnamed-93
Bildet 2, tatt syv dager etterpå.

Her kan dere se at flekker er forsvunnet. Hvor kult er ikke dette!

unnamed-97

Skjermbilde 2017-03-29 kl. 13.34.06

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *